Alles op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Ruilen binnen 14 dagen, niet goed geld terug.
Verzendkosten € 5,95 - Gratis verzending > € 100,- (NL)
Klantenbeoordeling 9.1 , - Prijzen zijn incl. BTW
9.1
Glow in the dark tennis

Glow in the dark tennis

50 reacties minuten lezen
Glow tennis is goed zelf te organiseren en erg leuk om te spelen in het donker.

Onze klanten verzinnen de leukste evenementen met onze producten en daarom nu ook een blog over Glow in the dark Tennis.

Glow tennis is geweldig als de vereniging wat te vieren heeft

Allereerst even een kleine uitleg over Glow in the dark Tennis. Eigenlijk is de benaming van onze titel verkeerd.

Glow in the dark materialen lichten namelijk op door op te laden in het licht en dit weer af te geven in het donker. Nu is het op de tennisbaan nooit geheel donker want er is altijd wel iets van licht in de omgeving, al is het alleen maar een volle maan. Dus vergeet direct het idee om allemaal glow in the dark producten aan te schaffen.

Wat is het dan wel? We zouden het glow tennis of blacklight - of UV tennis moeten noemen.
Door het gebruik van blacklight rondom de baan licht alles wat UV reagerend is - zoals witte kleding en neon kleuren - geweldig op.

Wat heb je nodig voor Glow tennis?

Op zich is het organiseren van een glow tennis wedstrijd niet heel moeilijk als je de juiste materialen hebt.
De kosten hiervan hoeven ook niet hoog te zijn, deze zijn afhankelijk van je wensen. Het belangrijkst zijn denk ik de deelnemers, want zonder spelers is er geen wedstrijd.

Zorg dat iedereen lekker opvallende kleding aan heeft en regel wat UV schmink zodat ze nog even wat extra accenten kunnen aanbrengen. Een nieuw product dat ik zelf heel handig vind is de Paint stick waarmee je snel kunt schminken zonder dat alles onder komt te zitten.

Welke Blacklight lampen / verlichting heb je nodig?

Welke blacklights kan ik het beste gebruiken? Dit is denk ik de meestgestelde vraag die organisatoren van dit soort toernooien me stellen. Het antwoord is niet zo eenvoudig, aangezien dit vaak samenhangt met het beschikbare budget en de hoeveelheid banen die verlicht moeten worden.

Ervan uitgaande dat er op buitenbanen wordt gespeeld raad ik altijd blacklight verlichting aan die geschikt is voor buiten. Dit zijn de lampen die minimaal en IP65 rating hebben (oftewel spatwaterdicht zijn).

Wij gebruiken meestal onze 30 watt lampen of 50 watt lampen en als we zeker weten dat het weer mee zit en het droog blijft willen we ook wel eens de 100 watt lampen gebruiken (niet spatwaterdicht, dus eigenlijk alleen voor binnen). Onze voorkeur gaat uit naar minimaal 4 stuks 30 watt lampen per baan.

Wat gebruik je om de belijning en het net zichtbaar te maken bij Glow tennis?

Wat wij aanraden is het markeren van de lijnen met onze Neon tape. Gebruik 2 kleuren tape zoals op de afbeelding zichtbaar is en er is direct een super effect. Na de wedstrijd trek je het weer eenvoudig van de originele belijning af en de volgende dag is er niets meer te zien van de glow tenniswedstrijd. Het net is goedkoop te verlichten met UV wol die je door het net spant. Met 150 meter wol voor nog geen € 2,- is dit natuurlijk een super voordelige oplossing en het geeft een leuk effect. 

De bal laten oplichten is makkelijk. Gebruik een fel gele tennisbal, die licht vaak al zeer goed op bij blacklight.

Maak het glow tennis extra leuk door glowarmbandjes tijdens de wedstrijd en lichtgevende neon glazen bij de afterparty te gebruiken.

Geef elke deelnemer en het publiek een paar glowarmbandjes om het glow effect te versterken. Wij bieden de lichtgevende armbandjes heel voordelig aan. Zo heb je al 100 glowarmbandjes voor slechts € 7,95 en zelfs 1000 stuks voor € 75,- , dus die mogen wat mij betreft niet ontbreken.
Haal na de wedstrijd de lampen naar de kantine en houd een geweldige glow afterparty! Schenk de drankjes in neon glazen. En wat is leuker dan een shotje uit een lichtgevend glas. Dit natuurlijk alleen voor de 18+ deelnemers!

Om het helemaal compleet te maken pas je de aankleding van de kantine ook nog aan aan het thema, maar dat is wellicht voor een ander blog.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit blog mag u mij natuurlijk altijd mailen. ([email protected])


Over de Auteur

Yvo Kortekaas is mede-eigenaar van Glow Specialist en inmiddels 11 jaar dagelijks aan het werk met de verschillende glow en UV producten. Eigenschappen: Altijd vrolijk en altijd een mening!
Motto: Don't worry be happy! www.glowspecialist.nl.

Jorga Kortekaas Geplaatst op 09/24/2019

Beste Esmee,

Bedankt voor je aanvraag. We sturen je vandaag per e-mail een offerte toe, voor zowel binnen- als buitenbanen. Gr. Jorga

Esmee Leth Geplaatst op 09/22/2019

Beste,

Bij onze tennisvereniging willen we dit wellicht organiseren voor ons gouden lustrum."
Graag zou ik een offerte ontvangen voor:

- glow tennis pakket voor 4 buiten banen, inclusief licht voor buiten

en nog een offerte voor
- glowpakket voor 4 tennisbanen binnen, inclusief licht voor binnen.

Graag hoor ik van u.

Glow Specialist Geplaatst op 01/07/2019

Beste Yvonne, bedankt voor de aanvraag. 10 banen, dat wordt een groot toernooi! We sturen je vandaag een offerte per e-mail toe.

Yvonne Geplaatst op 01/04/2019

Hi, wij willen een glow in the dark event organiseren op ons hele park, met 10 banen. Wrs op vr 22 febr. Kun je daar een offerte voor maken?

Cheryl Jaspers Geplaatst op 11/07/2018

Hallo,

Ik zou graag een offerte willen voor op 1 baan of 2 banen blacklight tennis te kunnen spelen. Met alle benodigdheden.

Met vriendelijke groet
Cheryl

Glow Specialist Geplaatst op 10/22/2018

Hallo Linda, we hebben de offerte per e-mail naar je gestuurd. Alvast veel plezier met de voorbereidingen!

Linda Geplaatst op 10/22/2018

Goedemorgen,

Graag wil ik een offerte aanvragen voor glow in The dark tennis op twee binnenbanen met alle benodigdheden die nodig zijn om dit mogelijk te maken. Het idee van uitvoering staat gepland voor 19 januari 2019.

Glow Specialist Geplaatst op 10/18/2018

Hallo Natascha, We hebben per e-mail een prijsofferte naar je toe gestuurd. Laat maar weten als we de lampen voor je kunnen reserveren. Fijne dag nog!

Natascha Rieff Geplaatst op 10/17/2018

Hallo,
Voor 3 November (tussen 19 en 21 uur) willen wij graag een tennisevent organiseren op 2 banen. Zouden jullie een offerte kunnen maken met alle materialen die we nodig hebben?

2x 1-baans basis neon pakket
lampen voor 2 banen

We kunnen de spullen halen op vrijdagmiddag (of zaterdag) en terugbrengen op maandag (of zondag). Wat zijn de mogelijkheden?

Alvast bedankt,
Natascha

Glow Specialist Geplaatst op 10/15/2018

Beste Lawrence Kamouh, bedankt voor je aanvraag.
De prijs voor binnen- en buitenbanen is bij ons gelijk. De prijs is met name afhankelijk van het aantal banen en aantal deelnemers. Is daar al iets meer over bekend? Dan zal ik een offerte en wat extra informatie toesturen.

Lawrence Kamouh Geplaatst op 10/14/2018

Hallo wil graag op korte termijn een glow in the dark evenement willen organiseren wil graag offerte voor binnen en voor buiten wat de kosten zijn per baan.

Jorga Geplaatst op 10/01/2018

Hallo Merel, je ontvangt zo een mail van me met alle informatie. gr Jorga

Merel Geplaatst op 09/30/2018

Graag zou ik een offerte ontvangen om 4 banen geschikt te maken voor Glow Tennis
Mvg Merel

Jorga Geplaatst op 03/20/2018

Goedemorgen Betine
Bedankt voor je aanvraag. Ik stuur je zo de informatie toe met daarbij een prijsofferte.

Betine Geplaatst op 03/19/2018

Beste Yvo,
Graag zou ik wat informatie van je willen ontvangen over deze leuke activiteit. Het zou gaan om 2 of 4 banen in september.

Groetjes, Betine

Glow Specialist - Jorga Geplaatst op 01/26/2018

Beste Fokje, leuk dat je interesse hebt!
Ik stuur je wat informatie op en een prijsindicatie.

Fokje Geplaatst op 01/26/2018

Ivm ons 75 jarig tennisclub jubileum op 2 juni 2018 willen we graag op 2 banen glow in the dark tennis organiseren. Graag ontvang ik hiervoor overzicht wat ik hiervoor moet aanschaffen en kunt ue een indicatie van de kosten mailen, graag een low budget en een luxere versie. Groet Fokje

Glow Specialist - Jorga Geplaatst op 01/23/2018

Beste Manon, de e-mail met informatie en onze huidige aanbieding is zojuist verstuurd. Voor een reservering of meer info kun je contact met ons opnemen.

Glow Specialist - Jorga Geplaatst op 01/23/2018

Hallo Petra en Elise, ik heb jullie via de e-mail wat informatie en een Glow tennis aanbieding toegestuurd. Kijk maar of het iets voor jullie is!

Manon Geplaatst op 01/22/2018

Hallo, op 2 juni zouden wij tijdens een groots event graag in de avond 4 glow in the dark banen willen maken. Het gaat om tennisbanen in Apeldoorn en het moet snel op - en af te bouwen zijn ivm wedstrijden die tijdens het event plaatsvinden. Kunt u hiervoor geheel vrijblijvend een offerte sturen?
Alvast heel erg bedankt. Mvg Manon

Petra Geplaatst op 01/17/2018

Goedenavond,

wij zijn bezig om een bijzonder event voor onze jeugd te gaan organiseren.
Is het mogelijk om alle spullen voor glow in the dark tennis ook te huren bij jullie, en kun jij ons dan ook vertellen wat dat gaat kosten.
We denken voor onze jeugd dan vier banen te gaan gebruiken.

mvg,

Petra en Elise
TV Huizen

Glow Specialist Geplaatst op 01/16/2018

Beste Roel, leuk dat je interesse hebt. Je ontvangt via de mail een offerte van ons.

Roel Zeegers Geplaatst op 01/14/2018

Wij willen graag een glow in the dark tennisavond organiseren. Onze club heeft 6 banen (2x3). Zouden jullie mij een prijsindicatie en wat meer informatie willen mailen?

Met vriendelijke groet,
Roel Zeegers

Glow Specialist Geplaatst op 12/29/2017

Beste Mike, bedankt voor de aanvraag. Wij sturen u vandaag een offerte per e-mail.

Mike Hazevoet Geplaatst op 12/27/2017

Geachte heer/mevrouw,

wij willen een tennis avond/ nacht organiseren op 27 januari 2018.
wij zouden 3 buitenbanen willen voorzien van jullie producten.

kunt u mij vertellen wat we daar voor nodig hebben en wat het kosten plaatje hiervan is?

Met vriendelijke groet,
Mike Hazevoet

Saskia van der Kraan Geplaatst op 12/14/2017

Graag zou ik een offerte willen voor 1 baan op zaterdag 30 december. Is het mogelijk om de tape te plakken op kunstgrasbanen? Omdat het hier om een korte periode gaat ( 2 uurtjes) vroeg ik mij af of het een idee is om een demonstratie op ons park te geven waarbij wij de 3 andere parken van Zoetermeer uitnodigen om deel te nemen. Met vriendelijke groet, Saskia vd Kraan, TV Seghwaert

Glow Specialist Geplaatst op 11/20/2017

Beste Nicole, bedankt voor je reactie. We hebben de info en prijsopgave naar je toe gestuurd.

Nicole Stevelmans Geplaatst op 11/18/2017

Wij willen graag op 3 banen glow in the dark tennis gaan spelen.
Kunt u mij een informatiepakket en een prijsopgave toezenden per email.
Groetjes Nicole Stevelmans

Glow Specialist Geplaatst op 11/16/2017

Danielle, bedankt voor de aanvraag! Ik stuur je zo een offerte per e-mail.

Glow Specialist Geplaatst op 11/16/2017

Beste Ingrid, tape zal vermoedelijk na één keer gebruiken niet meer hechten, dus is het moeilijk nogmaals te gebruiken. Wol kan natuurlijk wel. Ik heb per email een prijsofferte gestuurd. Benieuwd wat je ervan vindt.

Glow Specialist Geplaatst op 11/16/2017

Beste Ferdinand, bedankt voor de aanvraag.
Ik heb je een offerte per e-mail gestuurd.

Glow Specialist Geplaatst op 11/14/2017

Omdat we veel offerte-aanvragen voor een Tennis pakket ontvangen, hebben we in de webshop een Basis Neon Tennis pakket samengesteld, precies voldoende voor 1 tennisbaan. In het pakket zit neon tape, neon wol en UV schmink voor de deelnemers (exclusief de lampen). Je kunt het pakket natuurlijk naar eigen wensen uitbreiden. Zie https://www.glowspecialist.nl/nl/glow-specialist-1-baans-basis-neon-tennis-pakket.html

Danielle Harmsen Geplaatst op 11/13/2017

Hoeveel kost het om 3 tennisbanen bespeelbaar te maken voor Glow tennis?
Groetjes Danielle

Ingrid Mans Geplaatst op 11/13/2017

Graag zou ik een offerte willen hebben voor een tennisglowgolf pakket voor 4 tennis all weather buitenbanen,met tape, verlichting en benodigdheden,om aan te schaffen in voor verhuur. Bedoeling is om dit vaker te gebruiken dus materialen moeten meerdere malen gebruikt kunnen worden( tape)

Ferdinand Geplaatst op 11/10/2017

Hallo, kunt u voor ons een prijs maken om 2 binnenbanen klaar te maken voor glow in the dark in Aalten?
eventueel willen we dit ook zelf wel klaar zetten, mist we dit natuurlijk zelf kunnen?

Pieter koenders Geplaatst op 11/03/2017

Heeft u voor mij offerte 3 binnenbanen en lijnen set en stiften smink. Dank u graag alles inclusief en bezorging

Yvo Kortekaas Geplaatst op 11/01/2017

Hoi Colette,
Ik heb zojuist een aanbod via de mail verstuurd

Colette Geplaatst op 10/31/2017

Hallo, kun je een prijsindicatie geven voor 3 binnenbanen?

Ismil Geplaatst op 10/30/2017

Zouden jullie voor mij een offerte willen opstellen voor het inrichten van Glow in the dark tennis op 4 buiten tennisbanen op basis van tape? Alvast dank.

Tessa Geplaatst op 10/24/2017

Hallo, kunt u voor ons een offerte maken om 2 binnenbanen om te toveren in glow in the dark in Zoetermeer?

Yvo Kortekaas Geplaatst op 10/23/2017

Hoi Mieke,
Ik heb je een leuk voorstel via de mail gestuurd.

Mieke Geplaatst op 10/22/2017

Kunt u een offerte maken voor gliow in the dark tennis op 2 banen? Op 24 november is er een jeugdtoernooi.
Ik zie de offerte graag tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Mieke Waltmans TVPoortugaal

Tanja Geplaatst op 10/19/2017

Beste,

Zou je voor ons een offerte kunnen opstellen voor Glow In The Dark Tennis op 2 buitenbanen, het liefst de lijnen met tape.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Tanja

Bram Geplaatst op 10/06/2017

Beste Yvo

Graag had ik een offerte laten maken voor 6 binnenterreinen. Voor de aankleding van de terreinen zouden we tape willen leggen. Alvast bedankt!

Mvg
Bram

Simone Klee Geplaatst op 09/24/2017

Wij willen buiten glow in the dat tennis organiseren op 2 banen . Wat zijn hier de kosten van?

Edwin van Tilburg Geplaatst op 09/20/2017

Hoi Yvo,

Kan je mij voorzien van offerte indien we 4 tennisbanen met glow materiaal aankleden. Voor de lijnen mag je uitgaan van tape, geen wol. Is voor intern jeugdtoernooi wat ik wil organiseren.

Gr. Edwin

Kevin Geplaatst op 09/14/2017

Beste

Wat zijn mijn benodigdheden voor 4 tennisvelden te voorzien voor Glow Tennis en wat is natuurlijk de kostprijs hiervoor?

Miranda Bras Geplaatst op 08/14/2017

Wij willen graag op 1 baan glow in the dark tennis gaan spelen tijdens Het jeugdkampioen in september. Kunt udaar een offerte voor maken? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Miranda Bras

Britt Geplaatst op 08/12/2017

Hoi Ivo,
Wij willen graag op twee banen glow in the dark tennis gaan spelen tijdens de clubkampioenschappen van de jeugd. KUN je daar een offerte voor maken aub?

Yvo Kortekaas Geplaatst op 06/21/2017

Ik heb u een reactie per email gestuurd. We horen graag van u.

Laat een reactie achter