Betaalmethoden

1. MultiSafepay
 
iDEAL 

Als u gebruik maakt van internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, kunt u direct gebruik maken van iDEAL.
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethodes:
iDEAL is veilig, snel & betrouwbaar; iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
wij berekenen geen kosten voor gebruik van iDEAL.


Hoe werkt iDEAL?
 

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en vervolgens autoriseert u de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Glow Specialist zal uw order direct verwerken, mits besteld voor 16.00 uur op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Uw bestelling wordt in de meeste gevallen de volgende dag afgeleverd.


Mastercard / Visa

Betaling via creditcard


OverBoeking: vooruitbetaling per overschrijving

Kiest u ervoor om vooruit te betalen, dan dient u zelf het bedrag over te maken. U krijgt via MultiSafepay de betalingsgegevens per e-mail toegezonden. 
Zodra de betaling is bijgeschreven, versturen wij uw bestelling. Het duurt meestal tussen de 1-4 werkdagen voor uw betaling is bijgeschreven, waardoor het 2-5 dagen kan duren voordat uw bestelling wordt afgeleverd. Ons bankrekeningnummer is: NL17INGB0003420710


Overige betaalmogelijkheden via MultiSafepay

Klanten buiten Nederland kunnen betalen via de volgende methodes:

Sofort, Bank contact/mrCash , creditcards and transfer.

 


2 - Paypal (voor betalen met creditcard)

Wanneer u ervoor kiest om te betalen met PayPal, wordt u doorgestuurd naar de PayPal website waar u uw PayPal e-mailadres en wachtwoord moet invoeren. Paypal is een geheel veilige en snelle betaalmethode. U kunt hiervan gebruik maken indien u zich heeft geregistreerd bij Paypal. Dit hoeft u slechts éénmaal te doen. U gaat naar www.paypal.com en vult daar uw gegevens in. U kunt een creditcard koppelen aan uw Paypal account of via overboekingen betalen. Paypal is als het ware een tussenpersoon, die uw betalingen voor u doet, zodat uw gegevens nooit bij de verkoper terecht komen. Glow Specialist zal uw order meteen verwerken, mits besteld voor 16.00 uur op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Uw bestelling wordt in de meeste gevallen de volgende dag afgeleverd.


 Multifactor logo

3 - Multifactor(achteraf betalen), Alleen voor particulieren!

Bij gebruik van MultiFactor rekenen wij € 2,95 administratiekosten.

MultiFactor voert voor Glow Specialist het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaalverzoek van MultiFactor via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. U kunt bij Glow Specialist na ontvangst, betalen voor een maximaal bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via MultiFactor. Het maximum bedrag is € 300,- wat open mag staan bij Multifactor.

Ter goedkeuring van uw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

U kunt voor vragen altijd contact met MultiFactor opnemen via telefoonnummer 020-8500533 of per e-mail: [email protected].

Hoe kan ik achteraf betalen met MultiFactor

Eerst uw product ontvangen, bekijken en dan pas betalen. Na het selecteren van de betaalmethode Betaal na Ontvangst, vult u uw persoonlijke gegevens in en kunt u de bestelling afronden. De webwinkel verstuurt de bestelling en u ontvangt een overzicht van de betaalgegevens. U heeft 14 dagen de tijd om de betaling te voltooien. Wanneer, of op welke wijze u gaat betalen, kunt u zelf kiezen.

Eerst ontvangen, bekijken en dan pas betalen

Na het bezorgen van de bestelling heeft u tenminste 14 dagen de tijd om te betalen.

Betalen is veilig en eenvoudig

Uw kunt de betaling in uw eigen vertrouwde bankomgeving afronden met iDEAL of een bankoverboeking.

Bent u een nieuwe klant bij MultiFactor?

Het kan zijn dat het bedrag voor uw eerste order te hoog is. MultiFactor stelt uit veiligheidsoverwegingen als voorwaarde dat een maximaal bedrag voor een eerste order,  €150,- bedraagt. U kunt ervoor kiezen om een een bestelling met een lager bedrag te plaatsen, of met een andere betaalmethode te betalen.

Wat is de betalingstermijn?

MultiFactor hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer u de digitale factuur ontvangt, heeft u 14 dagen de tijd om het bedrag zonder ophoging aan MultiFactor over te maken. Indien wij de betaling niet ontvangen, heeft u nog eens 5 dagen de tijd om kosteloos uw betaling te voltooien. Na deze termijn ontvangt u verschillende berichten met een verhoging van het oorspronkelijke bedrag door administratiekosten.

De betalingsvoorwaarden van Multifactor vind u op http://www.multifactor.nl/consument-betalingsvoorwaarden.Kopen op rekening (bedrijven)


Vaak wordt ons gevraagd om de bestelling op rekening toe te sturen. Dit is helaas bij ons niet mogelijk!
Wij hanteren scherpe marges en bij een extra debiteurenadministratie zijn wij genoodzaakt om de prijzen te verhogen.
Wij kiezen er bewust voor om dit niet te doen en u niet extra te laten betalen voor eventuele wanbetalers.

 

4 - Betalen bij afhalen

Na bestelling via de webshop, kunt u ervoor kiezen de artikelen af te halen in onze showroom. Hierbij dient u aan te geven wanneer u langskomt. (maandag t/m vrijdag van 09.30 - 17.30 u). Bij afhalen kunt u contant of per pin betalen.