Verzending en retour

Verzenden en retourneren

VERZENDING

Alle orders besteld en betaald voor 17.30 uur worden dezelfde werkdag nog door ons verstuurd. (Met uitzondering van feestdagen)
Onze vervoerders doen hun best om de pakketten in Nederland binnen 1 dag af te leveren, nadat wij ze hebben aangeboden. Zij garanderen dit echter niet. Zowel de vervoerders als Glow Specialist zijn niet aansprakelijk voor vertraging bij aflevering. (Wij bezorgen standaard zendingen niet op zaterdag).

Wilt u uw pakket naar het buitenland laten verzenden (zoals België en Luxemburg), houdt u dan rekening met een iets langere levertijd van 1 tot 3 dagen.

 

VERZENDKOSTEN

 

Nederland

Standaard - bezorging van ma t/m za - levering 1 à 2 werkdagen
(Gratis verzending bij besteding van € 75,- of meer)
Avondlevering (Gratis bij besteding van € 100,- of meer)
Servicepunt levering - PostNL (Gratis bij besteding van € 75,- of meer)
Alleen huisadres/niet bij buren 
(Gratis bij besteding van € 100,- of meer)

€5,95

€6,95
€5,95
€6.25

België


Bpost pakketshop (Gratis verzending naar een pakketshop bij besteding van € 75,- of meer)
PostNL verzending (snelste methode 1 a 2 dagen, niet gratis)


€4,95
€7,95

     
     
     
Overige landen Hiervan worden de verzendkosten automatisch berekend in het bestelprogramma  

Status van uw bestelling

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons ter bevestiging een e-mail met de gegevens van uw bestelling. Bewaar deze e-mail goed. Met deze e-mail kunt u op ieder moment de status van uw bestelling opvragen via de volgende link in uw e-mail. klik hier voor de status van uw order Wij houden u op de hoogte van uw betaal- en verzendstatus. Zodra uw pakket verzonden is ontvangt u van ons een nieuwe e-mail met daarin de Track & Trace code.

 

Retournering en restitutie

Mocht u uiteindelijk toch afzien van de bestelling, dan kunt u deze binnen veertien dagen naar ons terugsturen. U dient dit vooraf aan te kondigen bij onze klantenservice en onze instructies op te volgen. (Wij hanteren de wettelijke zichttermijn voor webwinkels van 14 werkdagen, ingaande op de dag van ontvangst van de goederen). U kunt gebruik maken van het retourformulier wat in/bij uw ontvangen pakket zit. Indien deze onverhoopt ontbreekt, kunt u het retourformulier hier downloaden (en zelf uitprinten).
Het ongebruikte product gaarne - indien mogelijk - in originele verpakking terugzenden. Geactiveerde of gebruikte glowsticks kunnen niet worden retour gezonden Zie ook onze algemene voorwaarden).De verzending naar ons retour is voor uw rekening en risico, verpakt u de producten degelijk.
Momenteel hebben wij de actie gratis retourzenden binnen Nederland, om hier gebruik van te maken moet u de zending telefonisch bij ons aanmelden. Wij mailen u dan een retourzegel.

 

(Terug)betaling

De verzendkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. 
Zodra u uw retour heeft aangemeld en wij het pakket hebben ontvangen of u heeft aangetoond dat het terug gestuurd is, storten we het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening waarmee u heeft betaald. Tenzij u instemt met een andere betaalmethode. 
Mocht u voor de levering aan u een express service hebben gekozen dan vergoeden we maximaal de standaard verzendkosten.

 

Verzending onder rembours

Wij versturen geen pakketten onder rembours.
Helaas is er in de afgelopen jaren vaak misbruik / fraude geweest bij deze verzendoptie, waardoor wij hebben besloten geen rembourspakketten meer te versturen.

 

Afhalen in ons magazijn

U bent welkom in onze showroom aan de Platinaweg 2 te Den Haag op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 9.30 uur tot 17.30 uur. 
Wij raden  u aan voor uw komst even te bellen. Wij hebben alles op voorraad. Betalen kan contant of per pin.

Bij ons kunt u ook met pin betalen