Verzending en retour

Verzenden en retourneren

VERZENDING

Alle orders besteld en betaald voor 17.30 uur worden dezelfde werkdag nog door ons verstuurd (met uitzondering van feestdagen). 
Onze vervoerders doen hun best om de pakketten in Nederland binnen 1 dag af te leveren, nadat wij ze hebben aangeboden. Zij kunnen dit echter niet garanderen. Zowel de vervoerders als Glow Specialist zijn niet aansprakelijk voor vertraging bij aflevering. 

Op officiële feestdagen worden de pakketten niet verzonden en is er geen levering. Houd dus rekening met een langere levertijd. 

 

Verzending in de EU

Wegens de vele regels in de verschillende EU landen sturen wij geen orders met batterijen naar particuliere klanten buiten Nederland.

De voornaamste reden is de verplichting tot inzameling van batterijen in EU landen buiten Nederland.
Wij zouden hier graag aan voldoen, echter heeft elk EU land andere regels en heffingen, waardoor het voor ons als kleine ondernemer te gecompliceerd en te kostbaar wordt.

Ben je woonachtig in België of een ander EU land buiten Nederland? Dan ben je altijd welkom om de producten bij ons af te halen. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor de aangifte van je producten in je land. Indien je vlak bij de grens woont kun je voor een service punt in Nederland kiezen en je pakket daar afhalen. 

Wil je producten zonder batterijen bij ons bestellen? Of ben je een zakelijke klant in de EU met een geldig BTW nummer? Dan kun je gewoon via de webshop bestellen.

Of gebruik dit bestelformulier >>  BESTELLEN VANUIT BELGIË

 

VERZENDKOSTEN

 Nederland

 Standaard - bezorging van ma t/m za - levering 1 à 2 werkdagen (Gratis verzending bij besteding van € 75,- of meer)
 Avondlevering de volgende dag. (Gratis bij besteding van € 100,- of meer)
 Servicepunt levering - PostNL (Gratis bij besteding van € 75,- of meer)
 Alleen huisadres/niet bij buren 
(Gratis bij besteding van € 100,- of meer)

 €5,95
 €6,95
 €5,95
 €6.25

 België

Ons volledige assortiment wordt alleen geleverd aan zakelijke klanten met geldig btw nummer. Aan particuliere klanten leveren we alleen bestellingen zonder batterijen en elektronische producten. 


  €7,95
  

Overig EU

Ons volledige assortiment wordt alleen geleverd aan zakelijke klanten met geldig btw nummer. 
Aan particuliere klanten leveren we alleen bestellingen zonder batterijen en elektronische producten. 

Prijs op aanvraag
 
 

 

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons ter bevestiging een e-mail met de gegevens van uw bestelling. Bewaar deze e-mail goed. Met deze e-mail kunt u op ieder moment de status van uw bestelling opvragen via de volgende link in uw e-mail. klik hier voor de status van uw order Wij houden u op de hoogte van uw betaal- en verzendstatus. Zodra uw pakket verzonden is ontvangt u van ons een nieuwe e-mail met daarin de Track & Trace code.

 

Retournering en restitutie

Mocht u uiteindelijk toch afzien van de bestelling, dan kunt u deze binnen veertien dagen naar ons terugsturen. U dient dit vooraf aan te kondigen bij onze klantenservice en onze instructies op te volgen. (Wij hanteren de wettelijke zichttermijn voor webwinkels van 14 werkdagen, ingaande op de dag van ontvangst van de goederen). U kunt gebruik maken van het retourformulier wat in/bij uw ontvangen pakket zit. Indien deze onverhoopt ontbreekt, kunt u het retourformulier hier downloaden (en zelf uitprinten).
Het ongebruikte product gaarne - indien mogelijk - in originele verpakking terugzenden. Geactiveerde of gebruikte glowsticks kunnen niet worden retour gezonden Zie ook onze algemene voorwaarden).De verzending naar ons retour is voor uw rekening en risico, verpakt u de producten degelijk.
Momenteel hebben wij de actie gratis retourzenden binnen Nederland, om hier gebruik van te maken moet u de zending telefonisch bij ons aanmelden. Wij mailen u dan een retourzegel.

 

(Terug)betaling

De verzendkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. 
Zodra u uw retour heeft aangemeld en wij het pakket hebben ontvangen of u heeft aangetoond dat het terug gestuurd is, storten we het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening waarmee u heeft betaald. Tenzij u instemt met een andere betaalmethode. 
Mocht u voor de levering aan u een express service hebben gekozen dan vergoeden we maximaal de standaard verzendkosten.

 

Verzending onder rembours

Wij versturen geen pakketten onder rembours.
Helaas is er in de afgelopen jaren vaak misbruik / fraude geweest bij deze verzendoptie, waardoor wij hebben besloten geen rembourspakketten meer te versturen.

 

Afhalen in ons magazijn

U bent welkom in onze showroom aan de Platinaweg 2 te Den Haag op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 9.30 uur tot 17.30 uur. 
Wij raden  u aan voor uw komst even te bellen. Wij hebben alles op voorraad. Betalen kan contant of per pin.

Bij ons kunt u ook met pin betalen