Set met 5 neon kleurpoeders om je gebak of andere culinaire creaties in kleurrijke pareltjes om te toveren die ook nog eens fel oplichten bij UV/Blacklight.
Neon roze ScrapCooking kleurpoeder om je gebak of andere culinaire creaties in heuse pareltjes om te toveren die ook nog eens fel oplichten bij UV/Blacklight. Potje van 3g. Verkrijgbaar in 5 kleuren.
Neon Koraal ScrapCooking kleurpoeder om je gebak of andere culinaire creaties in heuse pareltjes om te toveren die ook nog eens fel oplichten bij UV/Blacklight. Potje van 3g. Verkrijgbaar in 5 kleuren.
Het betreft een geconcentreerde voedselkleurstof in
Neon Fuchsia ScrapCooking kleurpoeder om je gebak of andere culinaire creaties in kleurrijke pareltjes om te toveren die ook nog eens fel oplichten bij UV/Blacklight. Potje van 3g. Verkrijgbaar in 5 kleuren.
Neon oranje ScrapCooking kleurpoeder om je gebak of andere culinaire creaties in kleurrijke pareltjes om te toveren die ook nog eens fel oplichten bij UV/Blacklight. Potje van 3g. Verkrijgbaar in 5 kleuren.
Neon groen ScrapCooking kleurpoeder om je gebak of andere culinaire creaties in heuse pareltjes om te toveren die ook nog eens fel oplichten bij UV/Blacklight. Potje van 3g.

Het betreft een geconcentreerde voedselkleurstof in poedervorm, gemaakt in Fr
Neon geel kleurpoeder om je gebak of andere culinaire creaties in heuse pareltjes om te toveren die ook nog eens fel oplichten bij UV/Blacklight. Potje van 3g. Verkrijgbaar in 5 kleuren