Betaalmethoden

1. Pay.nl
 
iDEAL 

Als je gebruik maakt van internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, kun je direct gebruik maken van iDEAL.
iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethodes:
iDEAL is veilig, snel & betrouwbaar; iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
wij berekenen geen kosten voor gebruik van iDEAL.

Hoe werkt iDeal?
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaarstaat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en vervolgens autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Glow Specialist zal je order direct verwerken, mits besteld voor 16.30 uur op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Je bestelling wordt in de meeste gevallen de volgende dag afgeleverd.

Mastercard / Visa

Betaling via creditcard


OverBoeking: vooruitbetaling per overschrijving

Kies je ervoor om vooruit te betalen, dan dien je zelf het bedrag over te maken. Je krijgt via MultiSafepay de betalingsgegevens per e-mail toegezonden. 
Zodra de betaling is bijgeschreven, versturen wij je bestelling. Het duurt meestal tussen de 1-4 werkdagen voor je betaling is bijgeschreven, waardoor het 2-5 dagen kan duren voordat je bestelling wordt afgeleverd. Ons bankrekeningnummer is: NL19RABO0353273325 t.n.v. Glow Specialist VOF


2 - Paypal (voor betalen met creditcard)

Wanneer je ervoor kiest om te betalen met PayPal, word je doorgestuurd naar de PayPal website waar je je PayPal e-mailadres en wachtwoord moet invoeren. Paypal is een geheel veilige en snelle betaalmethode. Je kunt hiervan gebruik maken indien je je hebt geregistreerd bij Paypal. Dit hoef je slechts éénmaal te doen. Je gaat naar www.paypal.com en vult daar je gegevens in. Je kunt een creditcard koppelen aan je Paypal account of via overboekingen betalen. Paypal is als het ware een tussenpersoon, die je betalingen voor je doet, zodat je gegevens nooit bij de verkoper terecht komen. Glow Specialist zal je order meteen verwerken, mits besteld voor 15.30 uur op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Je bestelling wordt in de meeste gevallen de volgende dag afgeleverd.

3 - Billink, achteraf betalen

Betaal achteraf met Billink!

Bestel nu online, betaal achteraf wat je wilt houden. Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Je bestelt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met Billink. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen voor wat je wilt houden. Van Billink ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Eerst zien, dan betalen! Billink is alleen beschikbaar voor consumenten, niet voor bedrijven.

Achteraf betalen in 3 stappen

Met Billink betaal je achteraf en alleen voor wat je wilt houden. Zo wordt online shoppen gemakkelijk en veilig.

Stap 1: Je bestelt een product via de webshop zoals je gewend bent en kiest Billink als betaalmethode.

Stap 2: Jouw bestelling wordt geleverd. Je kunt rustig de tijd nemen om te bepalen of de producten bevallen. Ben je niet tevreden over een deel van je bestelling? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Stap 3: Na een paar dagen ontvang je per e-mail de factuur. Het actuele bedrag kun je altijd terugvinden in de Billink app. Geen stress! Je hebt standaard 14 dagen de tijd om te betalen. Reageert de webshop niet op berichten rond de bestelling of de retourprocedure? Neem dan contact op met Billink om gebruik te maken van de Billink Aankoopbescherming. Zo beschermt Billink altijd jouw aankoop. Billink, eerst zien dan betalen!

Let op: Billink is beschikbaar voor onze Nederlandse en Belgische klanten. De kosten voor achteraf betalen zijn 2,5 % van het totaalbedrag en worden automatisch berekend. Als je kiest voor Billink achteraf betalen kan dit alleen op je huisadres. Je kunt niet kiezen voor een ander afleveradres of een Service punt. Je ontvangt van DHL een code die je moet invoeren voor ontvangst. 

4 - Betalen bij afhalen

Na bestelling via de webshop, kun je ervoor kiezen de artikelen bij ons af te halen. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 09.30 - 17.30 u op de Balkerweg 22e in Ommen. Bij afhalen kun je contant of per pin betalen.

 

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/