Info & over ons

Glow Specialist Locatie

Glow Specialist is sinds 2005 de specialist in lichtgevende gadgets. Wij verkopen via onze webshop, maar je kunt ook bij ons afhalen.

Wij zijn verhuisd!

Graag brengen we je op de hoogte van ons heugelijke nieuws. Per 1 juni hebben wij ons nieuwe pand in Ommen betrokken. We hebben de drukke Randstad verruild voor een vrijstaand pand in het mooie, groene Overijssel. De verhuisplannen waren er al, maar als gevolg van de Coronacrisis hebben we de verhuizing enkele maanden vervroegd.

Voor de webshop verandert er niet veel. Vanuit Ommen zullen we je pakket nog steeds dezelfde werkdag versturen en via PostNL binnen 1 à 2 werkdagen bij je thuis bezorgen. Ben je gewend je pakket bij ons af te halen? Dan kun je vanaf nu beter kiezen voor verzending of je moet zin hebben om een stuk te rijden naar het mooie Ommen. Wel een absolute aanrader!

In ons nieuwe pand zijn ons magazijn en kantoor gevestigd. Er moet nog het nodige verbouwd worden, waardoor de showroom ook na 1 juni nog enige tijd gesloten blijft. Wel ben je sinds 2 juni welkom om (op afspraak) je pakket af te halen. Dit geldt ook voor de verhuur van onze disco en UV-lampen. Uiteraard houden we nog steeds rekening met de RIVM maatregelen en de 1,5 m afstand regel. Houd onze website en sociale media kanalen in de gaten voor de laatste informatie.

Ons nieuwe adres per 1 juni:

Balkerweg 22E
7731 RZ OMMEN
Tel: +31(0)529711001


Update corona

Veel van onze klanten (zoals evenementenbureaus, cafés, musea, sportclubs etc.) worden hard geraakt door de Covid-19 maatregelen en hebben het zwaar om hun bedrijf voort te zetten. Doordat grote feesten en evenementen nog verboden zijn worden ook wij hard geraakt. Toch blijven we open! We wensen iedereen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. 

Onze openingstijden blijven voorlopig onveranderd ma t/m vr van 9.30 -17.30 uur. De webshop blijft geopend en orders worden dagelijks verzonden. 

Onze showroom hebben we helaas (tijdelijk) moeten sluiten. Wel is het nog mogelijk om via de webshop bestelde orders bij ons af te halen. Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen die door het RIVM worden opgelegd en zorgen wij voor de nodige hygiëne maatregelen. Wel vragen we onze afhaal-klanten de orders zoveel mogelijk vooraf via de webshop te betalen, om de aanraking met contant geld en het pinautomaat zoveel mogelijk te beperken. Mocht je de winkel niet in kunnen of willen komen, bel even op, dan zorgen wij dat het klaar staat en dat je je bestelling bij de deur kunt afhalen.

We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid in deze onzekere periode.


Openingstijden
 

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30-17.30 uur.
(Afhalen in Ommen op afspraak, nadat de order via onze webwinkel is geplaatst)

Op officiële feestdagen worden de pakketten niet verzonden en is er geen levering. Houd dus rekening met een langere levertijd. 

Orders geplaatst voor 16.30 uur worden dezelfde dag nog door ons verzonden.


Over ons

Glow Specialist is in 2005 opgericht door Yvo Kortekaas, begonnen vanuit hobby en interesse in glowsticks en glow in the dark producten. Na 2 jaar alleen gewerkt te hebben is Nico (Yvo's vader) gaan meehelpen en even daarna is Jorga (Yvo's vrouw) in de zaak gekomen en mede-eigenaar geworden. Onze voorraad en ons personeelsbestand zijn in de loop van de jaren flink gegroeid en van ons magazijn in Poeldijk zijn we in 2014 naar ons huidige pand in Den Haag verhuisd. Hier hebben we naast ons kantoor een gezellige showroom, een groot magazijn en zelfs een ruimte om leuke workshops te geven. We zijn een trots familiebedrijf en iedereen die bij ons werkt is daadwerkelijk familie of voelt als familie voor ons. Na 6 jaar is het nu weer tijd om te verhuizen en dit keer gaan we wat verder weg. Per 1 juni 2020 zijn we van Den Haag naar ons nieuwe pand in Ommen verhuisd. Lees hierboven er mee over. 

Glow Specialist levert goede service en kwaliteit. We blijven ons best doen om de leukste lichtgevende producten aan te bieden tegen scherpe prijzen. Mocht je een leuk product missen in ons assortiment laat het ons gerust weten.

Wegens de regelgeving omtrent webwinkels gevestigd op bedrijfsterreinen kun je alleen orders afhalen die je via onze webwinkel hebt geplaatst. Onze showroom (op dit moment gesloten) is om producten te bekijken of om extra uitleg te krijgen over onze producten. Mocht je langs willen komen om producten op te halen omdat je ze snel nodig hebt? Bestel ze dan eerst even via onze webwinkel. Je kunt ze dan dezelfde dag nog bij onze afhaalbalie (in Ommen) afhalen, wij zetten het voor je klaar.

Orders worden van maandag t/m vrijdag afgehandeld.
Alle orders besteld en betaald voor 16.30 uur worden dezelfde dag nog door ons verstuurd.

Wij wensen je veel plezier op onze website!
Yvo & Jorga Kortekaas

 

Locatie 
Balkerweg 22e
7731 RZ Ommen
T (0)529-711001
E [email protected]
W www.glowspecialist.nl

Klik hier voor een Plattegrond en routebeschrijving  (Google Maps)
Of kijk bij de FAQ's naar de routebeschrijving.

 

Bedrijfsgegevens

KVK 55026834
BTW NL851535197B01 (Nederland) - BE0691.789.845 (België)
IBAN NL19RABO0353273325

 

Facebook

Volg ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van nieuwe producten, blogs, leuke win-acties en inspiratie-ideeën. Onze vermelding op http://www.keurmerk.info