Info & over ons

Glow Specialist Locatie

Glow Specialist is sinds 2005 de specialist in lichtgevende gadgets. Wij verkopen via onze webshop, maar je kunt ook bij ons afhalen.

Onze huidige locatie in Ommen

Per 1 juni 2020 hebben we de drukke Randstad verruild voor een vrijstaand pand in het mooie, groene Overijssel. De verhuisplannen waren er al, maar als gevolg van de Coronacrisis hebben we de verhuizing enkele maanden vervroegd

Voor de webshop is er niet veel  veranderd. Vanuit Ommen versturen we je pakket nog steeds dezelfde werkdag om het binnen 1 à 2 werkdagen door DHL bij je thuis te laten bezorgen. Ben je gewend je pakket op onze oude locatie in Den Haag af te halen? Dan kun je vanaf nu beter kiezen voor verzending ...... of je moet zin hebben om een stuk te rijden naar het mooie Ommen. Wel een absolute aanrader!

In ons nieuwe pand zijn ons magazijn en kantoor gevestigd. Er moet nog het nodige verbouwd worden,  en vanwege Corona blijft ons showroom voorlopig gesloten. Wel ben je welkom om (op afspraak) je pakket af te halen. Dit geldt ook voor de verhuur van onze disco en UV-lampen. Uiteraard houden we rekening met de RIVM maatregelen omtrent Corona, de 1,5 m afstand. Houd onze website en sociale media kanalen in de gaten voor de laatste informatie.

Ons adres:

Balkerweg 22E
7731 RZ OMMEN
Tel: +31(0)529711001


Update corona

Veel van onze klanten (zoals evenementenbureaus, cafés, musea, restaurants, feestlocaties etc.) zijn hard geraakt door de Covid-19 maatregelen en hebben het zwaar (gehad) om hun bedrijf voort te zetten. Doordat feesten en evenementen verboden waren werden ook wij hard geraakt. We zijn blij dat het nu de goede kant op gaat en dat er langzaamaan een einde komt aan de Corona maatregelen.

Onze openingstijden blijven onveranderd ma t/m vr van 9.30 -17.30 uur. De webshop blijft geopend en orders worden dagelijks verzonden. 

Onze showroom hebben we helaas (tijdelijk) moeten sluiten. We werken er hard aan om deze op korte termijn te heropenen. Het is tot die tijd wel mogelijk om via de webshop bestelde orders bij ons af te halen. Bestel via de webshop, kies voor afhalen en je krijgt bericht zodra je pakket klaar staat (meestal dezelfde werkdag). Betalen kan vooraf bi bestellen of ter plaatse bij afhalen (contant of pin).

We wensen iedereen veel sterkte en hopen dat er snel een einde komt aan deze pandemie.


Openingstijden
 

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30-17.30 uur.
(Afhalen in Ommen op afspraak, nadat de order via onze webwinkel is geplaatst).
Orders geplaatst op werkdagen voor 16.30 uur worden dezelfde dag nog door ons verzonden.

Op officiële feestdagen worden de pakketten niet verzonden en is er geen levering. Houd dan dus rekening met een langere levertijd. 

 

Afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen

Vrijdag 2 april 2021

Goede Vrijdag

geopend 

Maandag 4 april 2021

2e Paasdag

gesloten / tevens geen levering

Dinsdag 27 april 2021

Koningsdag

gesloten / geen levering

Woensdag 5 mei 2021

Bevrijdingsdag

geopend

Donderdag 13 mei 2021

Hemelvaartsdag

gesloten / geen levering

Maandag 24 mei 2021

Pinksteren

gesloten / geen levering

De dagen dat we gesloten zijn worden er geen pakketten verzonden. 

 

Over ons

Glow Specialist is in 2005 opgericht door Yvo Kortekaas, begonnen vanuit hobby en interesse in glowsticks en glow in the dark producten. Na 2 jaar alleen gewerkt te hebben is Nico (Yvo's vader) gaan meehelpen en even daarna is Jorga (Yvo's vrouw) in de zaak gekomen en mede-eigenaar geworden. Onze voorraad en ons personeelsbestand zijn in de loop van de jaren flink gegroeid. We zijn een trots familiebedrijf en iedereen die bij ons werkt is daadwerkelijk familie of voelt als familie voor ons.

Vanuit huis begonnen en in 2009 naar een bedrijfspand in Poeldijk verhuisd. In 2014 zijn we naar Den Haag verhuisd. Hier hadden we naast ons kantoor een gezellige showroom, een groot magazijn en zelfs een ruimte om leuke workshops te geven.  Na 6 jaar was het weer tijd om te verhuizen en dit keer wat verder weg. Per 1 juni 2020 zijn we van Den Haag naar ons nieuwe pand in Ommen verhuisd. Lees hierboven er mee over. 

Glow Specialist levert goede service en kwaliteit. We blijven ons best doen om de leukste lichtgevende producten aan te bieden tegen scherpe prijzen. Mocht je een leuk product missen in ons assortiment laat het ons gerust weten.

Wegens de regelgeving omtrent webwinkels gevestigd op bedrijfsterreinen kun je alleen orders afhalen die je via onze webwinkel hebt geplaatst. Onze showroom is op dit moment gesloten. Zodra deze weer open mag/kan kun je daar producten bekijken of extra uitleg krijgen over onze producten. Mocht je langs willen komen om producten op te halen omdat je ze snel nodig hebt? Bestel ze dan eerst even via onze webwinkel. Je kunt ze dan dezelfde dag nog bij onze afhaalbalie (in Ommen) afhalen, wij zetten het voor je klaar.

Orders worden van maandag t/m vrijdag afgehandeld.
Alle orders besteld en betaald voor 16.30 uur worden dezelfde dag nog door ons verstuurd.

Wij wensen je veel plezier op onze website!
Yvo & Jorga Kortekaas

 

Locatie 
Balkerweg 22e
7731 RZ Ommen
T (0)529-711001
E [email protected]
W www.glowspecialist.nl

Klik hier voor een Plattegrond en routebeschrijving  (Google Maps)
Of kijk bij de FAQ's naar de routebeschrijving.

 

Bedrijfsgegevens

KVK 55026834
BTW NL851535197B01 (Nederland) - BE0691.789.845 (België)
IBAN NL19RABO0353273325

 

Facebook

Volg ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van nieuwe producten, blogs, leuke win-acties en inspiratie-ideeën. Onze vermelding op http://www.keurmerk.info