Info & over ons

Glow Specialist is sinds 2005 de specialist in lichtgevende gadgets. Wij verkopen via onze webshop en onze showroom, maar je kunt ook bij ons afhalen.

LOCATIE
Wij zijn gevestigd in het mooie, groene Overijssel. In ons bedrijfspand in Ommen zijn ons magazijn, showroom en kantoor gevestigd. Ons adres is Balkerweg 22E, 7731 RZ OMMEN. Tel: +31(0)529711001

LEVERTIJDEN
Bestellingen via onze webshop op werkdagen voor 16.45 uur worden dezelfde dag nog door ons verzonden. Op officiële feestdagen worden de pakketten niet verzonden en is er geen levering. Houd dan dus rekening met een langere levertijd. 

OPENINGSTIJDEN
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30-17.30 uur (kantoor en afhaalbalie). Je bestelling afhalen in Ommen is mogelijk nadat de order via onze webwinkel is geplaatst. 

 

Onze showroom is alleen op afspraak geopend. Wil je producten bekijken of extra uitleg over onze producten? Bel of mail dan even voor een afspraak (ma-vr). Mocht je tijdens het showroom bezoek direct willen bestellen dan kan dat via je eigen smartphone. Afhankelijk van de drukte in onze webwinkel zullen we je order zo snel mogelijk voor je klaarzetten bij de afhaalbalie. Mocht het erg druk zijn dan kan het zijn dat je even moet wachten of dat we het naar je huis opsturen.
Wil je langskomen om producten op te halen omdat je ze snel nodig hebt? Bestel ze dan eerst via onze webwinkel. Je kunt ze dan dezelfde dag nog bij onze afhaalbalie (in Ommen) afhalen, wij zetten het voor je klaar. Dan hoef je niet onnodig te wachten en weet je zeker dat het voor je klaar ligt.

OVER ONS
Glow Specialist is in 2005 opgericht door Yvo Kortekaas, begonnen vanuit hobby en interesse in glowsticks en glow in the dark producten. Na 2 jaar alleen gewerkt te hebben is Nico (Yvo's vader) gaan meehelpen en even daarna is Jorga (Yvo's vrouw) in de zaak gekomen en mede-eigenaar geworden. Onze voorraad en ons personeelsbestand zijn in de loop van de jaren flink gegroeid. We zijn een trots familiebedrijf en iedereen die bij ons werkt is daadwerkelijk familie of voelt als familie voor ons.
Vanuit huis begonnen en in 2009 naar een bedrijfspand in Poeldijk verhuisd. In 2014 zijn we naar Den Haag verhuisd. Hier hadden we naast ons kantoor een gezellige showroom, een groot magazijn en zelfs een ruimte om leuke workshops te geven. Na 6 jaar was het weer tijd om te verhuizen en dit keer naar een andere provincie (Overijssel). Per 1 juni 2020 zijn we van Den Haag naar ons nieuwe pand in Ommen verhuisd waar we een magazijn, kantoor, afhaalbalie en showroom hebben. 

Glow Specialist levert goede service en kwaliteit. We blijven ons best doen om de leukste lichtgevende producten aan te bieden tegen scherpe prijzen. Mocht je een leuk product missen in ons assortiment laat het ons gerust weten.

Wij wensen je veel plezier op onze website!
Yvo & Jorga Kortekaas

CONTACT
Balkerweg 22e
7731 RZ Ommen
T (0)529-711001
E [email protected]
W www.glowspecialist.nl

BEDRIJFSGEGEVENS
KVK 55026834
BTW NL851535197B01 (Nederland)
IBAN NL19RABO0353273325

SOCIAL MEDIA
Volg ons op Social Media en ben als eerste op de hoogte van nieuwe producten, blogs, leuke win-acties en inspiratie-ideeën. Onderaan deze pagina vind je de social media icons die je naar onze social media pagina's brengen.

 


Onze vermelding op http://www.keurmerk.info