Info & over ons

Glow Specialist Locatie

Glow Specialist is sinds 2005 de specialist in lichtgevende gadgets. Wij verkopen via onze webshop, maar u kunt ons ook bezoeken in Den Haag.

Glow Specialist is in 2005 opgericht door Yvo Kortekaas, begonnen vanuit hobby en interesse in glowsticks en glow in the dark producten. Na 2 jaar alleen gewerkt te hebben is Nico (Yvo's vader) gaan mee helpen en even daarna is Jorga (Yvo's vrouw) in de zaak gekomen en mede-eigenaar geworden. Onze voorraad en ons personeelsbestand zijn in de loop van de jaren flink gegroeid en van ons magazijn in Poeldijk zijn we in 2014 naar ons huidige pand in Den Haag verhuisd. Hier hebben we naast ons kantoor een gezellige showroom, een groot magazijn en zelfs een ruimte om leuke workshops te geven. We zijn een trots familiebedrijf en iedereen die bij ons werkt is daadwerkelijk familie of voelt als familie voor ons.

Wij blijven ons best doen om de leukste lichtgevende producten aan te bieden tegen scherpe prijzen.
Mocht je een leuk product missen in ons assortiment laat het ons gerust weten.

Wegens de regelgeving omtrent webwinkels gevestigd op bedrijfsterreinen kun je alleen orders afhalen die je via onze webwinkel hebt geplaatst.
Alle producten die op de website staan, kun je natuurlijk wel in onze showroom bekijken! Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30-17.30 uur. (Graag op afspraak)

Onze showroom is om producten te bekijken of om extra uitleg te krijgen over onze producten.
Mocht u langs willen komen om producten op te halen omdat u ze snel nodig heeft.
Bestel ze dan eerst even via onze webwinkel. U kunt het dan dezelfde dag nog bij onze afhaalbalie afhalen, het staat dan voor u klaar.

Orders worden van maandag t/m vrijdag afgehandeld.
Alle orders besteld en betaald voor 17.30 uur worden dezelfde dag nog door ons verstuurd.
Glow Specialist levert goede service en kwaliteit.

Wij wensen je veel plezier op onze website,
Yvo & Jorga Kortekaas

 

UPDATE CORONA

Onze openingstijden blijven voorlopig onveranderd ma t/m vr van 9.30 -17.30u. De webshop blijft geopend en orders worden dagelijks verzonden. Vanaf vandaag tekent de bezorger van PostNL na toestemming van de ontvanger voor ontvangst om zo het contact tussen mensen te minimaliseren. De bezorger vraagt de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteert deze in het handtekeningveld. 

Onze showroom zullen wij helaas moeten sluiten. Wel is het nog mogelijk om via de webshop bestelde orders (dezelfde dag) bij ons af te halen. Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen die door het RIVM worden opgelegd en zorgen wij voor de nodige hygiëne maatregelen. Wel vragen we onze afhaal-klanten de orders zoveel mogelijk vooraf via de webshop te betalen, om de aanraking met contant geld en het pinautomaat zoveel mogelijk te beperken. Mocht je de winkel niet in kunnen of willen komen, bel even op, dan zorgen wij dat het klaar staat en dat je je bestelling bij de deur kunt afhalen.

We bekijken de situatie per dag. Glow Specialist blijft leveren zolang we open mogen blijven en PostNL blijft bezorgen. Via onze website en sociale media houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid in deze onzekere periode.


Openingstijden
 

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30-17.30 uur.
(Showroom op afspraak, afhalen bij ons kan als de order via onze webwinkel is geplaatst)


Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen

Goede vrijdag

10 april 2020

Open (reguliere openingstijden)

Pasen

13 april 2020

Gesloten

Koningsdag

27 april 2020

Gesloten

Bevrijdingsdag

5 mei 2020

Gesloten

Hemelvaart

21 mei 2020

Gesloten

Pinksteren

1 juni 2020

Gesloten

Op officiële feestdagen worden de pakketten niet verzonden en is er geen levering. Houd dus rekening met een langere levertijd. 

 

 

Locatie

Platinaweg 2
2544 EZ Den Haag
T 070-2066960 
E [email protected]
W www.glowspecialist.nl

Klik hier voor een Plattegrond en routebeschrijving  (Google Maps)
Of kijk bij de FAQ's naar de routebeschrijving.

 

Bedrijfsgegevens

KVK 55026834
BTW NL851535197B01 (Nederland) - BE0691.789.845 (België)
IBAN NL17INGB0003420710
BIC INGBNL2A

 

Facebook

Volg ons op Facebook en ben als eerste op de hoogte van nieuwe producten, blogs, leuke win-acties en inspiratie-ideeën. Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Showroom Glow Specialist