A4H - GLOW TREFBAL

A4H - GLOW TREFBAL

Geweldig goed doel, leuke mensen en heel erg veel aandacht nodig voor de ziekte van Huntington. Glow in the dark trefbal tournooi voor de lol en natuurlijk de opbrengst zodat er onderzoek gedaan kan worden naar deze ziekte.

Een paar maanden geleden werden we benaderd door Suzanne van de stichting A4H en omdat zij ons wist te boeien met haar verhaal over deze ziekte hebben we afgesproken in onze showroom om te kijken wat wij voor de stichting konden betekenen.

Nu worden wij dagelijks benaderd voor vele goede doelen kunnen we niet iedereen helpen maar dit vonden wij zo belangrijk dat wij wel wilde mee helpen met het één en ander.

De ziekte van Huntington is een erfelijke ziekte, voor 50% overdraagbaar. Het ziekteproces begint vaak op middelbare leeftijd en kan tientallen jaren duren. De hersencellen sterven in een versneld tempo af en worden niet meer aangevuld.

30 mei is het zover en gaat het trefbal tournooi plaats vinden. Wij hebben hun auto volgeladen met diverse blacklight lampen en discolampen en een geweldig t-shirt met opdruk voor een gelukkige winnaar dus ze zijn er klaar voor.

Wij wensen ze alvast veel plezier.


Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published