Alles op voorraad - Levertijd - verzending 3 mei
Ruilen binnen 14 dagen, niet goed geld terug.
Verzendkosten € 5,95 - Gratis verzending > € 100,- (NL)
Klantenbeoordeling 9.1 , - Prijzen zijn incl. BTW
9.1
Black Friday weekend

Black Friday weekend

0 reactie minuten lezen
Het hele Black Friday weekend mooie aanbiedingen op lichtgevende producten. Zoals foamsticks, glowsticks, breaklights, zaklampen, lampionnen, neon fashion en UV make-up. Aanbiedingen zijn geldig tot en met 26 november.

Het hele Black Friday weekend mooie aanbiedingen op lichtgevende producten. Zoals foamsticks, glowsticks, breaklights, zaklampen, lampionnen, neon fashion en UV make-up. Aanbiedingen zijn geldig tot en met 26 november. Hieronder alvast enkele voorbeelden. 

Speciale Black Friday deal voor 6 inch breaklight (15 cm x 17 mm). Koop nu 100 stuks stuks voor slechts € 50, incl. btw. De breaklight wordt ook wel glowstick, breekstaafje of gloeilichtje genoemd. Dit gaat om de 6 inch variant, de meest gebruikte glowstick, met als afmeting 15 cm x 17 mm. Even buigen en schudden en de breaklight geeft 8 à 12 uur licht. Geleverd in een zak van 100 sticks in een mix van kleuren De breaklights zijn voorzien van een haakje en inclusief touwtjes om ze aan op te hangen. 

Speciale Black Friday deal voor 4 inch glowstick (10 cm x 15 mm). Koop nu 50 stuks stuks voor slechts € 20, incl. btw.
Glowsticks van 4 inch, ook wel bekend als lichtgevende fluosticks, zijn populaire gadgets die gebruikt worden bij feesten, concerten en andere evenementen. Deze kleine, lichtgevende sticks zijn gevuld met een niet-giftige chemische stof die een helder licht produceert wanneer geactiveerd. Glowsticks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een gemiddelde brandtijd van enkele uren. (5 à 10 uur)

De 4 inch glowsticks zijn bijzonder geliefd vanwege hun handige formaat. Ze zijn compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze ideaal zijn voor feesten en andere activiteiten. Bovendien kunnen ze eenvoudig bevestigd worden door het haakje en oogje aan de bovenzijde van de stick.

         

Naast Glow-aanbiedingen hebben we ook 40% Black Friday korting op alle lampionnen, verkrijgbaar in vele kleuren en afmetingen. Leuk om te combineren met een glowstick. Even activeren en je hebt een lichtgevende lampion. Bevestig er meerdere aan een touw en je creëert je eigen licht slinger. Mooi voor de donkere dagen. 

Ook de LED producten worden niet vergeten. Ook in deze categorie hebben we mooie aanbiedingen zoals 20-40% korting op Foamsticks, LED kaarsen, Disco lampen, zaklampen en Led brillen.

Heb je binnenkort een Glow party of neon Feest? En zoek je nog accessoires, cosmetica, of schmink? Kijk dan bij de Black Friday UV/Blacklight/Neon aanbiedingen producten? 

Bestel nu en ontvang je order binnen 1 à 2 werkdagen in huis.