'Blackminton Toernooi' bij BC Vianen

'Blackminton Toernooi' bij BC Vianen

Badmintonclub Vianen wilde een keer iets anders dan de gebruikelijke toernooitjes voor haar leden. Het werd een Glow badminton toernooi met blacklight, omgedoopt tot 'Blackminton toernooi'. Hoe het toernooi verliep?
Nick Rütze, bestuurslid Technische Zaken bij BCV schreef erover....

Blackminton Toernooi BCV een groot succes!

Na het jarenlang organiseren van dezelfde evenementen, werd tijdens een bestuursvergadering geopperd om eens een keer “iets anders te doen” dan de gebruikelijke toernooitjes. We wisten niet gelijk wat dit moest worden maar één ding was zeker, het moest iets (groots) zijn wat nog nooit door BCV gedaan was!

Na vele maanden van uitzoeken, plannen, overleggen, passen en meten samen met de hulp van Glow Specialist in Den Haag, was het op 26 mei 2019 dan eindelijk zo ver. Het eerste Blackminton Toernooi van BC Vianen ging van start!


Op het toernooi kwamen maar liefst 22 teams af! Verdeeld over 3 poules gingen de spelers van jong tot oud in het donker met elkaar de strijd aan. Deelnemers waren niet alleen creatief geweest met hun uiterlijk. Met teamnamen als “Snor en Baard” en “Jong en Goddelijk” was de toon al snel gezet.

Er werden wedstrijden gespeeld van 15 minuten waarbij werd doorgeteld tot de tijd op was. Het werd al snel duidelijk dat sommige teams meer moeite hadden met het spelen in het donker dan andere. De uitslagen varieerden van heel dichtbij (28-27), naar kilometers uit elkaar (51-20)!

Na afloop van de prijsuitreiking werd onder het genot van een drankje ook al snel duidelijk dat de dag een heel groot succes was geweest en dat niemand eigenlijk had verwacht dat het zo gezellig en spectaculair zou worden.

 

We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet en gezelligheid deze dag en hopen iedereen weer te mogen begroeten op de volgende editie!

 

Ben je ook geïnteresseerd in het organiseren van een blacklight badminton toernooi? Plaats een reactie hieronder als je vrijblijvend meer informatie wil. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.