Bodypainters, gamers, dj's en edelsteen verzamelaars

Bodypainters, gamers, dj's en edelsteen verzamelaars

De paspop in onze showroom kon wel wat kleur gebruiken. Daarom hebben we Bodypaint Lily gevraagd om de pop van mooie schilderingen te voorzien. Het resultaat was prachtig. Zeker in combinatie met de UV-lights die er hangen. Lees verder hoe we op dit idee kwamen...

Showroom

Bij ons magazijn hebben we een showroom waar onze klanten hun bestelling af kunnen halen en waar we de producten kunnen laten zien. Zeker handig met klanten die twijfelen tussen bepaalde producten, klanten die willen weten hoe bepaalde lampen werken of die advies willen over het aankleden van evenementen en feesten etc.

Donkere kamer
In de showroom hebben we ook een donkere ruimte waarbij de Glow in the dark en UV producten goed tot hun recht komen en waarbij men direct de verschillen kan zien tussen de ene en de andere UV lamp, wat de keuze van aankoop of huur vaak vergemakkelijkt.
We krijgen altijd erg leuke reacties op de door ons ook wel 'Black Room' genoemd. "Hé je tanden en gympen geven ook licht!", "Ik wist niet dat er zoveel te koop was aan blacklight producten", "Wow dat wil ik thuis ook".
Ook komen er veel klanten met uiteenlopende redenen in onze showroom. Mensen die hun edelstenen willen testen op echtheid, zakken met koffiebonen willen bekijken om te zien of er mislukte tussen zitten, kunstrestaurateurs om schilderijen te checken, dj's die decoartie en gadgets voor hun feest zoeken, ondernemers die hun nieuwe UV producten willen testen, Gamers die een spel hebben ontworpen waarbij breaklights worden gebruikt, fotografen die bodypaint willen gebruiken voor hun modellen etc.

En vooral om de laatste groep en om aan te tonen wat je allemaal met UV bodypaint kunt doen, wilden we graag onze paspop van kleur voorzien. Daarvoor was Bodypaint Lily (een vaste klant van Glow Specialist en 3e van de wereld in blacklight bodypaint) de aangewezen persoon. En zo doende...

In korte tijd heeft Liliana Sepulveda Hopman de 'man' beschilderd met UV bodypaint, waardoor hij er nu met zijn felle kleuren echt uitspringt. Normaal doet zij dit bij echte modellen, waarbij ze gewend is dat het model beweegt. Groot voordeel dus dat onze man doodstil bleef staan! 

YouTube
Op ons YouTube kanaal is een timelapse te zien van hoe zij te werk ging. We vinden het resultaat prachtig geworden. Bekijk het zelf en geef je mening....

Masterclass
Wil je zelf ook aan de slag met UV bodypaint of andere cosmetica? Bekijk de pagina met UV cosmetica om te zien welke producten er allemaal te koop zijn. Binnenkort organiseren we een Masterclass bodypainten waarbij Bodypaint Lily haar tips en tricks zal prijsgeven.

Over de Auteur:
Jorga Kortekaas: mede-eigenaar van Glow Specialist sinds 2012.  
Gek op reizen, organiseren en fotograferen. En altijd op zoek naar leuke gadgets.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.