Carnaval en lichtgevende producten: een goede combinatie!

Carnaval en lichtgevende producten: een goede combinatie!

Omdat we zoveel nieuwe producten binnen kregen voor Carnaval, werd het weer tijd voor nieuwe foto's. Meestal testen we als personeelsleden de producten uit, wat erg hilarisch kan zijn. Wat hebben we weer gelachen met alle neon pruiken, beenwarmers, brillen en andere attributen!

Carnaval, een feest dat wij hier in Den Haag eigenlijk niet vieren, maar waar we zakelijk gezien al maanden mee bezig zijn. Boven de rivieren is Carnaval wel bekend, maar wordt het toch een stuk minder gevierd. Maar omdat Carnaval gepaard gaat met verkleden, feestjes en optochten lenen onze producten zich hier uitstekend voor. Zodoende gingen wij al maanden eerder (toen februari nog ver weg leek) op zoek naar leuke items om in te kopen. De belangrijkste eisen waar onze producten aan dienen te voldoen: lichtgeven (door middel van Led, blacklight, glow of glow-in-the-dark), leuk, betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. 

Omdat we altijd proberen te voldoen aan de vraag is ons assortiment UV/blacklight producten enorm gegroeid de laatste jaren. De vraag naar neon is groot en wordt ook steeds vaker aangeboden in de vorm van kleding en accessoires. Een perfecte combinatie voor Carnaval! Zo kregen we een tijd terug ladingen neon rokjes, sjaals, maskers, brillen, beenwarmers, panty's, sokken etc binnen. 
Erg leuk om allemaal te passen, te proberen en te fotograferen. Je kunt je voorstellen dat we een hoop lol hebben gehad met de gekke pruiken, in combinatie met voetbalsokken, neon rokjes en led diadeems. De lichtgevende wimpers en lenzen hebben we maar niet uitgeprobeerd. Dat laten we aan onze klanten over! 

Nu, een week voor Carnaval, kunnen we gelukkig constateren dat de producten in de smaak zijn gevallen, want de meeste artikelen zijn uitverkocht. Met name lampjes om op kleding vast te maken, uitdeellichtjes voor tijdens optochten en gekke gadgets zijn veelgevraagd. Voor volgend jaar aan ons dus de taak om nog meer in te kopen en weer nieuwe, grappige Carnavalsproducten te vinden. En wie weet dragen we ze zelf ook wel een keer tijdens Carnaval!

Zoek je nog iets om je outfit op te vrolijken of een leuke gadget voor een ander feest kijk dan op deze pagina. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.