Alles op voorraad - Levertijd 1 à 2 werkdagen
Ruilen binnen 14 dagen, niet goed geld terug.
Verzendkosten € 5,95 - Gratis verzending > € 75,- (NL)
Klantenbeoordeling 9.1
9.1
December 2020

December 2020

0 reactie minuten lezen
Op 31 december en 1 januari zijn we gesloten. Op deze dagen worden er ook geen pakketten verzonden. 

2020 was voor ons, net als voor velen, een bijzonder jaar. We besloten met ons bedrijf van Den Haag naar Ommen te verhuizen. Een grote stap, maar wel een mooie stap. Vlak na dit besluit brak de Coronacrisis uit, waarvan niemand had kunnen vermoeden dat ....

2020 was voor ons, net als voor velen, een bijzonder jaar. We besloten met ons bedrijf van Den Haag naar Ommen te verhuizen. Een grote stap, maar wel een mooie stap. Vlak na dit besluit brak de Coronacrisis uit, waarvan niemand had kunnen vermoeden dat deze nog zolang zou voortduren. 


Veel van onze klanten komen uit de horeca, recreatie en evenementenbusiness en moesten door de maatregelen sluiten of hadden geen opdrachten meer. Ook sommige leveranciers en collega's hadden een zwaar jaar. En nog altijd is het een harde strijd die velen moeten doorstaan. Omdat de zaken niet goed gaan, mensen een geliefde verloren aan Corona of omdat ze zelf in de zorg werken en dagelijks onder grote druk staan. We hopen dat er in 2021 snel een einde komt aan het Coronavirus en dat het persoonlijk en zakelijk voor iedereen een beter jaar wordt.


Bij deze willen we iedereen een gelukkig 2021 wensen. Blijf gezond! 


PS. Op 24 december sluit Glow Specialist om 12.00u. Op 1e en 2e Kerstdag, 31 december en 1 januari zijn we gesloten. Op deze dagen worden er ook geen pakketten verzonden.