Alles op voorraad - snelle levering
Ruilen binnen 14 dagen, niet goed geld terug.
Verzendkosten € 5,95 - Gratis verzending > € 75,- (NL)
Klantenbeoordeling 9.1
9.1
Feestelijke opening showroom Ommen

Feestelijke opening showroom Ommen

0 reactie minuten lezen
Gezellige openingsborrel bij Glow Specialist, ter ere van de nieuwe locatie in Ommen.

Dit weekend was het eindelijk zover. Alhoewel we al wat klanten ontvingen in onze nieuwe showroom in Ommen was hij nog steeds niet helemaal af. Afgelopen week hebben we de laatste werkzaamheden uitgevoerd om eindelijk officieel open te gaan. Dat moest natuurlijk op een feestelijke wijze!

 

Het werd een hele gezellige openingsborrel voor de buren. Zo konden we kennis maken met onze nieuwe buurtgenoten en hun tegelijkertijd laten zien wat de Glow Specialist zoal doet en verkoopt. Showroom, blacklight-ruimte, kantoor en magazijn, alles werd bekeken onder het genot van een glas champagne. Leuk om te zien dat iedereen zo enthousiast was! We verwachten dat er nog vele borrels volgen. 

 

De showroom is vanaf heden geopend op afspraak (van maandag t/m vrijdag van 9.30-17.30u). Bel of mail voor een afspraak, dan plannen we tijd in om je onze producten te laten zien. Wil je alleen je order afhalen? Daar hoef je geen afspraak voor te maken. Bestel eenvoudig via de webwinkel en kies als verzendoptie 'afhalen', dan zetten we de bestelling voor je klaar. 

 

Hieronder een korte impressie van hoe ons nieuwe pand eruit ziet.