Alles op voorraad - Levertijd 1 à 2 werkdagen
Ruilen binnen 14 dagen, niet goed geld terug.
Verzendkosten € 5,95 - Gratis verzending > € 75,- (NL)
Klantenbeoordeling 9.1
9.1
Glow Specialist gaat verhuizen!

Glow Specialist gaat verhuizen!

0 reactie minuten lezen
Per 1 juni verruilen wij de drukke Randstad voor het groene Vechtdal.

Wij gaan verhuizen!

 

Graag brengen we je op de hoogte van ons heugelijke nieuws.
Per 1 juni betrekken wij ons nieuwe pand in Ommen. We gaan de drukke Randstad verruilen voor een vrijstaand pand in het mooie, groene Overijssel. De verhuisplannen waren er al, maar vanwege de Coronacrisis hebben we de verhuizing enkele maanden vervroegd.

 

Voor de webshop verandert er niet veel. Vanuit Ommen zullen we je pakket nog steeds dezelfde werkdag versturen en via PostNL binnen 1 à 2 werkdagen bij je thuis bezorgen. Ben je gewend je pakket bij ons af te halen? Dan kun je de laatste week van mei beter kiezen voor verzending naar je huisadres of een service punt. Of je springt in je auto en rijdt in een paar uur naar het mooie Ommen. Wel een absolute aanrader!

 

Vrijdag 22 mei is de laatste dag dat je op de Platinaweg 2 kunt afhalen. In de week van 25 mei t/m 1 juni zijn wij druk met de verhuizing en kan er enkele dagen vertraging optreden in de verzending. Houd daar dus rekening mee.

 

In ons nieuwe pand komen ons magazijn en kantoorgedeelte. Er moet nog het nodige verbouwd worden, waardoor de showroom ook na 1 juni nog enige tijd gesloten blijft. Wel ben je vanaf 2 juni welkom om (op afspraak) je pakket af te halen. Dit geldt ook voor de verhuur van onze disco en UV-lampen.

 

Uiteraard houden we nog steeds rekening met de RIVM maatregelen en de 1,5 m afstand. We zorgen voor de nodige hygiëne maatregelen en beperken het contact zo veel mogelijk. We vragen onze afhaal-klanten de orders zoveel mogelijk vooraf via de webshop te betalen, om de aanraking met contant geld en het pinautomaat zoveel mogelijk te beperken. Mocht je de winkel niet in kunnen of willen komen, bel even op, dan zorgen wij dat je pakket klaar staat en dat je je bestelling bij de deur kunt afhalen.

 

Houd onze website en sociale media kanalen in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

 

Namens ons hele team wensen we je veel sterkte in deze onzekere tijd. Blijf gezond!

 

Ons nieuwe adres:

Glow Specialist
Balkerweg 22E
7731 RZ  OMMEN

Tel: 0031(0)529711001
E-mail: [email protected]