Glow Specialist: lichtgevende gadgets in ‘Geer en Goor zoeken een hobby’

Glow Specialist: lichtgevende gadgets in ‘Geer en Goor zoeken een hobby’

Het was een gezellige, kleurrijke boel tijdens de afterparty van ‘Geer en Goor zoeken een hobby’

Glow Specialist zorgt voor lichtgevende gadgets in ‘Geer en Goor zoeken een hobby’

Bijna dagelijks wordt Glow Specialist benaderd door bedrijven en particulieren met sponsoraanvragen voor een goed doel. Hoe graag we ook zouden willen, het is onmogelijk om aan al deze verzoeken te voldoen, maar naast de doelen die we standaard steunen maken we af en toe een uitzondering voor een extra sponsorproject.
 

Zo kwam Talpa Producties in het voorjaar met een verzoek voor het nieuwe RTL programma ‘Geer en Goor zoeken een hobby’, dat we niet wilden en konden weigeren. In dit programma proberen Gerard Joling en Gordon de eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan door ze via een hobby of activiteit  in contact te brengen met leeftijdsgenoten. En dit gaat natuurlijk gepaard met heel veel humor.

Iedere aflevering gaan Geer en Goor met hun camper op pad om met enkele ouderen een activiteit te beoefenen, zoals schilderen, quilten, motorrijden, dansen, om deze mensen de dag van hun leven te bezorgen. En dat allemaal in samenwerking met het Ouderenfonds en verschillende verpleeghuizen. Een zeer goed initiatief dat wij graag steunen.
 

Voor het eindfeest in Den Haag, met als thema disco zocht Talpa wat leuke aankleding en verlichting. En dan ook nog voor verpleeghuis Houtwijk, bij ons om de hoek. Laat dat maar aan Glow Specialist over!
Met onze blacklights, lichtgevende barproducten en glowarmbandjes, in combinatie met de vrolijke discomuziek en bediening in 70s stijl moest het een schitterend eindfeest worden….. en dat werd het! Wat hebben de ouderen genoten. En wij ook!
 
In de aflevering van vanavond zie je hoe het Geer en Goor die dag verging. Op pad in Den Haag en omgeving, met als afsluiting het eindfeest in verpleeghuis Houtwijk. Daar zie je hoe de ouderen nog graag een dansje doen op de bekende discohits van vroeger. Dat lichtgevende armbandjes leuk zijn voor jong én oud. En hoe Geer en Goor de bewoners en personeelsleden een geweldige avond bezorgen. 


Hopelijk zet het kijkers aan om zich (nog meer) in te zetten voor dit Goede Doel en kunnen we met zijn allen de ouderen helpen zich wat minder eenzaam te voelen.   
 

Geer en Goor zoeken een hobby. Donderdag 19 mei om 20.30 uur te zien op RTL4. 


Auteur Jorga Kortekaas: mede-eigenaar van Glow Specialist sinds 2012.  
Gek op reizen, organiseren en fotograferen. En altijd op zoek naar leuke gadgets.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.