Alles op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Ruilen binnen 14 dagen, niet goed geld terug.
Verzendkosten € 5,95 - Gratis verzending > € 100,- (NL)
Klantenbeoordeling 9.1 , - Prijzen zijn incl. BTW
9.1
GlowJump bij Funzone

GlowJump bij Funzone

0 reactie minuten lezen
Glow Jumpen in het donker met blacklight en muziek. Dat kan alleen maar leuk zijn!
                 Glowjumpen bij Funzone is super cool

Jumpen in het donker met blacklight en muziek. Dat kan alleen maar leuk zijn! 

Bij Funzone, dat we ook kennen als Krazy Kangaroo, werd zaterdagavond voor het eerst een Glowjump avond georganiseerd en Go-Kids reporters mochten het uitproberen. Springen in het donker met blacklight, dat wilden de dames wel!

Ze waren er meteen vandoor en in het donker moet je ze maar eerst weer terug vinden. Maar het was een goed teken. Vier uitgelaten meiden, de muziek stond aan en het zag er allemaal zeer feestelijk uit. Het personeel was verkleed met glow in the dark accenten, wat alles een vrolijke sfeer gaf en het was gezellig druk. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond waren aanwezig!

Zoveel trampolines werken erg aanstekelijk en er werd vrolijk op los gesprongen met lekkere disco muziek (let op, harde muziek in het filmpje :))).

De donkere omgeving leent zicht er natuurlijk goed voor om verstoppertje te spelen, maar er werden ook leuke andere spelletjes georganiseerd zoals glow-bowlen, glow-ringwerpen, en glow-blikgooien. Even in de rij staan hadden de kinderen er wel voor over. En voor de speurders waren er pingpong ballen verstopt. Had je er één gevonden? Dan kreeg je een prijsje!

Ook kon er ge-glow-schminkt worden, waar natuurlijk gebruik van gemaakt moest worden door de reporters. Het resultaat zie je hieronder. 

Al met al hebben de meiden een heerlijke avond gehad en zich kostelijk vermaakt. De glowjump avond was van 19:30 tot 21:30 uur en is erg leuk voor kinderen vanaf een jaar of 8. Onze meiden komen iig nog graag een keer terug! Een nieuwe glow-jump avond komt natuurlijk in onze agenda, dus houd hem goed in de gaten. 

Links:
https://www.funzone.nl/zwolle
https://go-kids.nl/zwolle/blog/glowjumpen-bij-funzone-is-super-cool