Alles op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Ruilen binnen 14 dagen, niet goed geld terug.
Verzendkosten € 5,95 - Gratis verzending > € 100,- (NL)
Klantenbeoordeling 9.1 , - Prijzen zijn incl. BTW
9.1
Halloween Sale

Halloween Sale

0 reactie minuten lezen
Het is weer bijna tijd voor Halloween, de tijd van het jaar waarin horror en griezelen centraal staat. En wat is er nou beter dan genieten van kortingen tijdens een Halloween Sale? Bij deze speciale gelegenheid hebben we een selectie van angstaanjagende aanbiedingen voor jou. Of je nou een masker, duivelshoorntje of Halloween decoratie zoekt, bij Glow Specialist kun je terecht voor een mooi aanbod aan enge producten.

Halloween Sale: Griezelige kortingen

Het is weer tijd voor Halloween, de tijd van het jaar waarin horror en griezelen centraal staat. En wat is er nou beter dan genieten van kortingen tijdens een Halloween Sale? Bij deze speciale gelegenheid hebben we een selectie van angstaanjagende aanbiedingen voor jou. Of je nou een masker, duivelshoorntje of Halloween decoratie zoekt, bij Glow Specialist kun je terecht voor een mooi aanbod aan enge producten.

Wat dacht je van nepbloed in rood, groen of wit? Latex om realistische wonden mee te maken en face jewels à la Day of the dead? Of een levensgrote opblaasboom met Halloween pompoenen of opblaasbare Dracula?

Deze Trick or treat zullen ze nooit vergeten!