Leuke ideeën voor Carnaval & Valentijn

  • Geplaatst op
  • 0
Leuke ideeën voor Carnaval & Valentijn

Vier je Carnaval en zoek je nog iets origineels voor bij je outfit? Of wil je ideeën op doen hoe je goed kunt opvallen tussen alle feestende mensen? Of zoek je iets voor Valentijn, 14 februari, de dag van de liefde.

Bekijk en open de nieuwsbrief in een nieuw venster

Leuke ideeën voor Carnaval

Vier je Carnaval en zoek je nog iets origineels voor bij je outfit? Of wil je ideeën op doen hoe je goed kunt opvallen tussen alle feestende mensen?

In onze webwinkel vind je een groot assortiment aan producten die leuk zijn voor Carnaval. En het bijzondere is dat al die producten licht geven, door middel van LED, Blacklight of Glow-in-the-dark. 

Een populair product voor Carnaval is EL-wire, oplichtend draad dat o.a. verwerkt kan worden in kleding. Batterijen erin, knopje activeren en je kleding geeft de hele avond licht. EL-wire is beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren. 

Naast verschillende maskers, hoedjes, pruiken, bretels en diadeems zijn ook de lichtgevende glazen geliefd. Is toch net wat feestelijker om je drankje uit zo'n glas te drinken!

Kijk op de Carnavalspagina voor alle producten.

 

Valentijnsdag 

14 februari, de dag van de liefde.
Verras je geliefde met één van onze Valentijnsproducten. 


Romantische kaarsen met gekleurde vlam, een Light box om je eigen tekst op te zetten, verlichting in de vorm van een hart, of lichtgevende wijn- of champagne glazen om samen een drankje te drinken.

Voor wie niet kan kiezen is er het Valentijnspakket, compleet met waxinelichtjes, rode glowsticks, knipperhartjes en glow-in-the-dark condooms! Plezier gegarandeerd! Meer informatie.

 

 

Merken & producten

Schmink nodig? Er bestaan verschillende soorten UV Bodypaint. Wij verkopen merken als CameleonKryolan en PaintGlow

De grootste overeenkomst is dat de lichaamsverf oplicht, zodra het in aanraking komt met UV licht. Het is dan net alsof de verf zelf licht geeft. De bodypaint is geschikt voor UV body painten, blacklight fotografie, maar ook voor neon feesten en glow-in-the-dark party’s. 

Naast UV Cosmetica kun je bij Glow Specialist ook terecht voor het huren en kopen van blacklight lampen.

 

Bekijk en open de nieuwsbrief in een nieuw venster

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.