Namaste November bij Club Pellikaan

Namaste November bij Club Pellikaan

Bij Club Pellikaan - in een donkere zaal met blacklights - ga je nog dieper in je yogabeleving. Vergeet niet een neon outfit aan te trekken. Beleef het ultieme yoga in het donker met blacklight verlichting en glow items van Glow Specialist.
Of volg een workshop van de Iceman of een van de andere ontspannende activiteiten.

Bij Club Pellikaan staat de gehele maand november in het teken van NAMASTÉ.

Club Pellikaan, een luxe sportclub met vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Maastricht en Tilburg, organiseert deze maand allerlei ontspannende en boeiende yoga-, wellness- en andere relaxte activiteiten.

Zoals een exclusieve workshop met Wim Hof, beter bekend als de Iceman. Een wellnessavond waarbij het zwembad omringt is met kaarsjes, Kidsyoga waarbij de kinderen dieren na doen of leren over sterren en planeten of yoga met klankschalen waarbij de trillingen zorgen voor nog meer ontspanning.

Maar wat wij het leukste vinden is dat Club Pellikaan na het succes van vorig jaar dit jaar wederom Flow in the dark organiseert. Wij hebben Club Pellikaan mogen adviseren welke producten ze het beste gebruiken. Zoals Kryolan schmink die makkelijk is aan te brengen, maar (nog fijner) ook weer makkelijk te verwijderen is van de huid en indien gemorst uit kleding.
Club Pellikaan heeft na ons advies gekozen om de zalen te verlichten met energie-zuinige COB 50 watt blacklight spots van Glow Specialist. Deze 50 watt floodlights geven een heel mooi UV licht, maar hebben ook een groot bereik waardoor deze in de sportzalen een goed effect geven.
In het verleden was het gebruik van de 400 watt kanonnen en floodlights het beste om een grote ruimte te verlichten maar sinds de komst van de COB UV LED's worden deze nauwelijks meer gebruikt. De 30 watt COB kan bijvoorbeeld makkelijk een 400 watt kanon/floodlight vervangen. De 50 watt COB, zoals gebruikt tijdens Flow in the Dark, heeft net nog wat meer power waardoor alles nog beter en feller oplicht.

Voor alle deelnemers zijn er natuurlijk glowsticks en glowarmbandjes om het nog leuker te maken.
Wij hebben al zin in Flow in the dark, jij hopelijk ook! Ben je komende maand in de buurt van Club Pellikaan, ga dan zeker even genieten. Geen lid? Geen probleem, je kunt ook een strippenkaart aanschaffen.

Meer informatie vind je op de site van Club Pellikaan Namaste November

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.