Originele Sinterklaas cadeautjes en lichtgevende surprises

Originele Sinterklaas cadeautjes en lichtgevende surprises

In deze donkere wintermaanden is het erg leuk om van Sinterklaas een cadeautje te krijgen dat licht geeft. Nog origineler is het als ook je surprise oplicht in het donker! Lees verder voor de leukste Sinterklaas cadeautjes en surprise ideeën.

Sinterklaas cadeautjes met licht

Sinterklaas is weer in Nederland en dat betekent dat kinderen hun schoen mogen zetten, hun verlanglijstjes gaan maken en scholen druk zijn met voorbereidingen om de Sint te ontvangen. Ook breekt de periode aan waarin druk geknutseld wordt om de leukste surprises in elkaar te zetten. 


Om de kinderen (en hun ouders) een beetje te helpen hebben we op onze Sinterklaaspagina de leukste cadeautjes gezet met licht. Wat dacht je van een glow-in-the-dark 3D dino puzzel (€ 0.95), een UV pen met onzichtbare inkt (€ 0.99) of een led spinner met koord (€1.95) voor in de schoen? Of voor de oudere kinderen een baseball cap met Led, fietsspaakverlichting, discolamp of El Wire led bril? 

 

Al onze producten geven op één of andere manier licht. Door middel van glow in the dark pigment (even opladen en het geeft licht af in het donker), door stroom (stekker of batterijen erin en branden maar), glowsticks (even breken en schudden) of door het beschijnen met UV licht (blacklight). Bij elk product staat vermeld hoe het oplicht. 

Lichtgevende surprise

Hoe leuk is het om naast lichtgevende cadeautjes ook de surprise te voorzien van lichtgevend materiaal? Bijvoorbeeld met UV neon tape, crêpe papier of koord dat oplicht bij blacklight. Geef er een klein UV zaklampje bij en je hebt een geweldig originele surprise. Kijk hier voor meer lichtgevend UV surprise knutselmateriaal

 

Behalve UV producten is er meer. Zo kun je glow in the dark sterretjes in een donkere kijkdoos plakken om een echte sterrenhemel na te bootsen. Ook vingerlichtjes en led lights zijn uitermate geschikt om je surprise op te leuken. Als koplampen bij een auto, lampen op een podium, lichtjes in een mobiele telefoon, of als verlichting in kartonnen huisjes. 

 

Pinterest

Vind je het lastig om zelf iets te verzinnen om te knutselen of heb je graag een voorbeeld van hoe iets er uit kan komen te zien? Enkele voorbeelden van surprises met licht vind je op onze Pinterest pagina. Ook hebben we er surprises staan zonder verlichting, maar waar je eenvoudig licht aan toe kan voegen om 'm extra bijzonder te maken. 

 

Alle cadeautjes met licht bekijken?  Ga naar de Sinterklaaspagina. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.