Terugblik Masterclass UV Bodypaint 3 nov 2016

  • Geplaatst op
  • Door Yvo (Glow Specialist)
  • 0
Terugblik Masterclass UV Bodypaint 3 nov 2016

Het was een belevenis; wat een inspirerende avond hebben we gehad!
Onze cursisten hadden, op een enkeling na, totaal geen ervaring met bodypainten maar ze kunnen zich nu allemaal bodypainter noemen, want de resultaten waren boven alle verwachtingen.

Er waren tijdens deze Masterclass maar liefst vier modellen aanwezig, die zich overgaven aan onze deelnemers. De 9 deelnemers zijn, na wat eerste aanwijzingen en het uitproberen op zichzelf en op elkaar, begonnen met schilderen op de modellen en wij waren verrast door de geweldige creaties die gemaakt werden. Het was duidelijk dat dit een inspirenende avond ging worden.

Wij hadden de planning rond 22.00 uur de Masterclass af te ronden maar dat is 'een beetje' uitgelopen.
De laatste modellen en deelnemers gingen pas om 02.00 uur naar huis!!! Iedereen natuurlijk onder de paint en moe maar enthousiast en voldaan. Het was een gezellige avond en ik had het idee dat iedereen zich prima heeft vermaakt en veel heeft geleerd.

Onze dank gaat uit naar Liliana Sepulveda Hopman die haar ervaring en liefde voor bodypainten op haar eigen gezellige enthousiaste wijze wist over te brengen op de deelnemers. Tevens gaat onze dank uit naar de vier geduldige, geweldige modellen, zonder hun aanwezigheid was deze avond onmogelijk geweest. Of dan had ik model moeten staan ben ik bang...

De deelnemers hebben geleerd hoe te bodypainten en ook hoe dit het beste te fotograferen bij Blacklight.
Zij kunnen nu rustig op evenementen hun kunsten laten zien en als echte professionals de show stelen.

Mocht je denken na het lezen van dit blog: "dit wil ik ook een keer doen", laat het ons gerust weten.
We gaan zeker weer een Masterclass organiseren.
Kun je niet wachten? Regel dan minimaal 8 deelnemers en wij organiseren voor jou een privé-Masterclass met Liliana. Glow Specialist regelt alles voor je, zodat je bij ons een gezellige, leerzame dag kan houden met alles erop en eraan.
Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt naar aanleiding van dit blog.


Over de Auteur

Yvo Kortekaas is mede-eigenaar van Glow Specialist en inmiddels 11 jaar dagelijks aan het werk met de verschillende glow en UV-producten. Eigenschappen: Altijd vrolijk en altijd een mening!
Motto: Don't worry be happy!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.