Alles op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Ruilen binnen 14 dagen, niet goed geld terug.
Verzendkosten € 5,95 - Gratis verzending > € 100,- (NL)
Klantenbeoordeling 9.1 , - Prijzen zijn incl. BTW
9.1
Terugblik op een inspirerende en creatieve avond.

Terugblik op een inspirerende en creatieve avond.

0 reactie minuten lezen
OP VRIJDAG 26 MEI 2017 HEBBEN WE EEN WORKSHOP UV BODYPAINTEN GEORGANISEERD.
Het was fantastisch in alle opzichten. We blikken terug op een inspirerende en creatieve avond, waarbij de cursisten de ins en outs leerden kennen van het Bodypainten bij blacklight.

OP VRIJDAG 26 MEI 2017 VOND ER EEN WORKSHOP UV BODYPAINTEN PLAATS. 

HET WAS EEN FANTASTISCHE EN INSPIRERENDE AVOND IN ALLE OPZICHTEN!

Rond 19.00 uur druppelden de tien cursisten, afkomstig uit alle windstreken binnen. De zes modellen arriveerden tegelijkertijd, waardoor het in het begin even aftasten was wie waarvoor kwam, model staan of bodypainten! 

Onder het genot van een drankje (wat was het warm die avond!), vertelde iedereen iets over zichzelf tijdens het voorstelrondje. De groep bestond uit een gevarieerd gezelschap; beginners die graag tekenen en ook wel eens bodypainten wilden proberen, ervaren bodypainters en kunstenaars die kennis wilden maken met UV painten en airbrushers die inspiratie op wilden doen. Kortom van cursisten die het leuk vinden om zichzelf te painten op festivals tot professionals die hun geld verdienen met het painten van anderen.

Na de inleiding kregen de deelnemers de opdracht een woord te bedenken op het gebied van ‘liefde’ en dat sierlijk op papier te schrijven en later op de modellen te painten. Woorden als ‘Comfort, Freedom, Hope en Trust’ verschenen op papier. Liliana gaf uitleg over de verschillende penselen, verfmaterialen en technieken en deed het voor op model ‘Anouk’. 

Vervolgens mochten de cursisten hun kunsten zelf in praktijk brengen. Enkelen op ‘hun eigen model’, anderen in kleine groepjes op een voor hun onbekend model. In het begin was het nog even onwennig, maar al snel zat de sfeer er goed in en voelde iedereen zich op zijn gemak.
Het advies van Liliana om ‘je gedachten leeg te maken en gewoon te beginnen’, wierp zijn vruchten af, want in een razend tempo verschenen de mooiste woorden en mandala's op de lichamen. En ze waren niet te stoppen! Nadat de lichamen van de modellen waren versierd, namen sommigen cursisten nog zichzelf of de andere cursisten onder handen. Toch leuk om ook zelf eens te ervaren hoe het is om gepaint te worden.

Rond 22.45 uur was de workshop ten einde en kreeg iedereen een certificaat en een goodie bag uitgereikt. Tenslotte konden de modellen poseren voor een korte fotoshoot, waarvan hieronder enkele foto’s te zien zijn.

Wij kijken terug op een geslaagde avond, waarbij we verrast waren over de mooie resultaten. Alsof de painters het al jaren deden…. 

Bedankt allemaal voor jullie enthousiasme, jullie die het zo goed deden, inclusief alle modellen die de hele avond geposeerd hebben. En natuurlijk Liliana, bedankt voor weer een fantastische workshop!

INTERESSE IN EEN WORKSHOP OF MASTERCLASS?:

Wil je een workshop UV Bodypainten als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? 
Regel dan minimaal 8 deelnemers en wij organiseren voor jou een privé-Masterclass met Liliana. Glow Specialist regelt alles voor je, zodat je bij ons een gezellige, leerzame dag of avond kan houden met alles erop en eraan.

Neem contact met ons op als je interesse hebt in een Workshop of Masterclass voor een vrijblijvende offerte. Of als je vragen hebt over UV Bodypaint en UV Fotografie.


Hier
een impressie van de Workshop.


Kijk voor meer foto's in het fotoalbum op Facebook