Update i.v.m. Coronavirus

Update i.v.m. Coronavirus

Onze showroom is vanaf heden gesloten - Webshop blijft open en afhalen op afspraak blijft voorlopig mogelijk.
Wij versturen alle orders binnen 1 à 2 werkdagen. Lees hier alle informatie.....

Beste klanten,

 

Graag geven we een update vanwege het Coronavirus.

Onze openingstijden blijven voorlopig onveranderd ma t/m vrij van 9.30 -17.30u. De webshop blijft geopend en orders worden dagelijks verzonden. Vanaf vandaag tekent de bezorger van PostNL na toestemming van de ontvanger voor ontvangst om zo het contact tussen mensen te minimaliseren. De bezorger vraagt de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteert deze in het handtekeningveld. 

 

Onze showroom zullen wij helaas moeten sluiten. Wel is het nog mogelijk om via de webshop bestelde orders (dezelfde dag) bij ons af te halen. Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen die door het RIVM worden opgelegd en zorgen wij voor de nodige hygiëne maatregelen. Wel vragen we onze afhaal-klanten de orders zoveel mogelijk vooraf via de webshop te betalen, om de aanraking met contant geld en het pinautomaat zoveel mogelijk te beperken. Mocht je de winkel niet in kunnen of willen komen, bel even op, dan zorgen wij dat het klaar staat en dat je je bestelling bij de deur kunt afhalen.

 

We bekijken de situatie per dag. Glow Specialist blijft leveren zolang we open mogen blijven en PostNL blijft bezorgen. Via onze website en sociale media houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

 

We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid in deze onzekere periode.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.