Alles op voorraad - Levertijd - verzending 3 mei
Ruilen binnen 14 dagen, niet goed geld terug.
Verzendkosten € 5,95 - Gratis verzending > € 100,- (NL)
Klantenbeoordeling 9.1 , - Prijzen zijn incl. BTW
9.1
Verschil tussen glow in the dark en blacklight producten

Verschil tussen glow in the dark en blacklight producten

2 reacties minuten lezen
Ben je benieuwd naar het verschil tussen glow in the dark en blacklight producten? In dit blogartikel leggen we het voor je uit.

Glow in the dark producten geven licht in het donker, zonder dat er een externe lichtbron nodig is. Dit komt doordat ze zijn behandeld met een speciale coating die licht kan absorberen en weer kan afgeven in het donker. Glow in the dark producten zijn vooral geschikt voor gebruik op plekken waar weinig tot geen licht is.

Blacklight producten geven licht onder UV-licht, ook wel blacklight genoemd. Het licht van een blacklight lamp is niet zichtbaar voor het menselijk oog, maar kan wel bepaalde materialen en stoffen doen oplichten. Blacklight producten zijn vooral geschikt voor gebruik op feesten en evenementen, waar ze voor een bijzondere en unieke sfeer zorgen.

Het is belangrijk om te weten dat glow in the dark en blacklight producten twee verschillende toepassingen hebben. Glow in the dark producten zijn geschikt voor gebruik op plekken waar weinig tot geen licht is, terwijl blacklight producten juist zorgen voor een bijzondere sfeer op feesten en evenementen.

Bij Glow Specialist hebben we een ruim assortiment aan zowel glow in the dark als blacklight producten. Of je nu op zoek bent naar glow in the dark verf voor een project of blacklight lampen voor een feest, wij hebben het allemaal. Bekijk ons assortiment en ontdek welke producten het beste bij jouw wensen en behoeften passen.

Heb je vragen over het verschil? Laat dan hieronder een reactie achter.

Jorga Kortekaas Geplaatst op 10/10/2023

Goedemiddag, kijkt u eens bij de UV Led bars. De BUV63 (https://www.glowspecialist.nl/nl/uv-led-bar-buv63-6x3w.html) is waarschijnlijk al sterk genoeg om het hele raam met UV te verlichten. Belangrijk voor UV licht is wel dat het verder goed donker is. En bedenk dat niet alles wat wit is ook oplicht bij UV-licht. Dat is een kwestie van uittesten. Fijne Halloween alvast!

Nicole Geplaatst op 10/09/2023

Ik heb met wiite sneeuwspray raam tekening gemaakt én een wit helloween spook aan het raam,ik zoek blacklight verlichting om langs binnen kant raam te plakken /hangen. waardoor het witte oplicht als in een discotheek. Heeft u opties voor mij?

Laat een reactie achter