Win gratis kaartjes voor GlowGolf Schiedam

Win gratis kaartjes voor GlowGolf Schiedam

Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf in het Euroscoop Cinema en Leisure Centrum in Schiedam. Het thema is 'World of Fantasy'. Probeer de lichtgevende hindernissen te trotseren en een hole in one te slaan op deze originele minigolfbaan. Glow Specialist mag 4 toegangskaartjes weggeven met onze Sociale Media actie.

Glow Specialist is gek op alles wat licht geeft 

En Mini golf in het donker is daarom een activiteit die perfect linkt met ons productaanbod. De banen, schilderingen en golfballen lichten fel op bij blacklight. En ook je witte of neon-kleurige kleding valt goed op. In combinatie met onze glowarmbandjes of blacklight producten maak je je outfit helemaal af. 
 

Wij mogen namens GlowGolf Schiedam 4 tickets weggeven. Dus wil je het zelf wel eens ervaren? Bekijk onze Facebookpagina en doe mee. Het enige wat je hoeft te doen is ons 'liken' op Facebook en het bericht te delen. Onder alle deelnemers verloten we de vrijkaartjes. Meedoen kan tot en met 12-8-2019.

 

De vrijkaartjes zijn uitsluitend geldig voor GlowGolf Schiedam, op een dag naar keuze. Wel even reserveren. Ze zijn 1 jaar geldig en en niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen. Exclusief 3D-brillen. 

 

Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf in het EUROSCOOP Cinema en Leisure centrum in Schiedam.

Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin, een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Glowgolf kan het hele jaar door gespeeld worden. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een COOL rondje golf.

Het thema is "World of Fantasy". Je speelt minigolf in een waanzinnig decor. Ontmoet vliegende draken, vreemde wezens en giant candy en fantasie figuren. De golfbaan staat vol met fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan, gaat het jullie lukken?

 

Met de speciale 3D brillen (optie € 1,25 per stuk) wordt de beleving nog groter. De vloeren, wanden en decorstukken lijken diepte te krijgen en ook het spel wordt uitdagender. Een ronde Glowgolf met 4 personen duurt ongeveer 75 minuten.

I.v.m. mogelijke drukte is het in het weekend en vakantieperiodes raadzaam om vooraf  te reserveren zodat je zeker weet dat je ook echt de baan op kunt.​ Kijk voor openingstijden en route op de site van GlowGolf Schiedam.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.