Workshop UV Bodypainten 26 mei 2017

Workshop UV Bodypainten 26 mei 2017

Schrijf je in voor de workshop UV Bodypainten. Ontdek onder leiding van LilIana Sepulveda Hopman de kunst van UV Bodypainten en ga zelf aan de slag met verschillende materialen.

Na onze Masterclass UV Bodypainten afgelopen november kregen we zoveel positieve reacties dat we besloten nu een Workshop UV Bodypainten te organiseren op vrijdag 26 mei a.s.

Ontdek onder leiding van Liliana Sepulveda Hopman de kunst van UV Bodypainten en ga zelf aan de slag met verschillende materialen. Je zal zien dat UV bodypaint in combinatie met blacklight een geweldig effect geeft, waarbij de verschillende kleuren op de huid mooi oplichten en door met het licht te spelen kun je de beschilderingen op verschillende manieren op camera vastleggen. Ook hier zal Liliana wat tips over geven.

De workshop is zowel voor beginners als gevorderden (m/v), met of zonder talent. Het enige wat je nodig hebt is een goed humeur en zin om creatief aan de slag te gaan. En als je tijdens de workshop foto’s wilt maken, neem dan een lichtgevoelige camera of smartphone met camerafunctie mee.

Tijdens deze workshop leer je de technieken van bodypainten en het gebruik van verschillende materialen.

1) Je oefent eerst op papier en daarna op je eigen hand, terwijl Liliana aanwijzingen geeft.

2) Vervolgens demonstreert zij op haar eigen model op professionele wijze hoe je de bodypaint het beste kunt aanbrengen om het mooiste blacklight resultaat te krijgen. Hierbij kun je uiteraard vragen stellen en de kunst afkijken, zodat je vervolgens het geleerde zelf in praktijk kunt toepassen.

3) In tweetallen of kleine groepjes ga je elkaar bodypainten. I.v.m. de beperkte tijd focussen we ons alleen op het bovenlichaam. Het is aan jou of je alleen je armen en gezicht wil (laten) bodypainten of je complete bovenlichaam. Mocht je je bij topless niet prettig voelen, trek dan een huidskleurig strak hemdje of bh aan die evt. beschilderd mag worden. Neem je liever je eigen model mee? Neem dan even contact met ons op. 

Update: Omdat er tijdens de workshop enkele modellen aanwezig zijn, is het niet nodig om je zelf te laten bodypainten, maar kunnen alle cursisten in twee- of drietallen de modellen painten. 


Voor wie?

De workshop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde bodypainters die willen leren hoe je blacklight bodypaint aanbrengt en het zelf ook leuk vinden om gepaint te worden. De workshop is voor deelnemers vanaf 18 jaar. Max. aantal cursisten: 10. De workshop gaat door bij minimaal 5 cursisten. Je kunt in tweetallen inschrijven maar dit hoeft niet.


Wat heb je nodig?

Als je foto's wilt maken: een lichtgevoelige camera of smartphone met camera-functie. 
Houd er met je kleding wel rekening mee dat je met verf werkt. Neem als je de verf er ’s avonds af wilt halen een handdoek en zeep mee. 


Wat leer je?

•  Het werken met UV Bodypaint en de verschillende technieken die mogelijk zijn.
•  We laten je kennis maken met de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden (UV lampen, penselen en verfsoorten)
•  De juiste camera-instellingen voor het fotograferen bij blacklight. 


Waar en wanneer?

De workshop vindt plaats op onze showroom- en workshoplocatie in Den Haag. 
Glow Specialist - Platinaweg 2 - 2544 EZ - Den Haag (gratis parkeren)

Datum: vrijdag 26 mei 2017 van 19.00 – 22.30 uur (kan evt. uitlopen).


Kosten 

De workshop kost € 89 per deelnemer. Voor de snelle beslissers: de eerste 5 inschrijvers krijgen € 10 korting! De eerste 5 plaatsen zijn inmiddels vergeven, de kortingsactie is daarmee verlopen. 

De prijs is inclusief:

•  Gebruik van materialen (kwaliteitsproducten verf en lampen)
•  Koffie / thee / frisdrank
•  Goodiebag na afloop
•  Korting op alle UV-lampen en UV cosmetica tijdens de Workshop
•  Klantenpas die 2 jaar korting geeft op toekomstige aankopen bij Glow Specialist

 

Aanmelden 

Doe mee en schrijf je hier in!

Alle plaatsen zijn vergeven, je kunt je alleen nog inschrijven voor de wachtlijst. 
Als je je nu nog inschrijft, kom je op een wachtlijst. Indien er (onverhoopt) een annulering plaatsvindt, zullen we de mensen op de wachtlijst op volgorde van aanmelding telefonisch benaderen.
Inschrijven kan tot uiterlijk 20 mei. Er zijn max. 10 plaatsen. Vol = vol.

Bij annulering van een deelnemer t/m 23 mei wordt 50% van het lesgeld geretourneerd. Bij latere annulering / no show is terugvordering niet mogelijk. Bij het niet doorgaan van de workshop wordt het volledige bedrag geretourneerd of een andere workshop (datum) aangeboden.

 

Wie is Liliana Sepulveda Hopman?

Liliana Sepulveda Hopman is geboren in Colombia en verhuisde op haar 6e naar Nederland. Al op jonge leeftijd werd haar talent voor tekenen ontdekt, ze maakte de mooiste creaties, met name van gebouwen. Helaas zorgde een ernstig ongeluk ervoor dat ze haar droom om architectuur te gaan studeren niet kon voortzetten. Tijdens haar langdurige revalidatie ontdekte ze haar liefde voor bodypainten en fotografie. Ze maakt o.a. de meeste prachtige natuur- en phantasy landschappen en gebruikt daarbij verschillende technieken (spons, airbrush, penseel). Haar 3D creaties zijn werkelijk fantastisch. Liliana Hopman behoort tot de top 20 beste bodypainters wereldwijd en won al vele prijzen met haar bodypaints. Naast wedstrijden en werk in opdracht geeft zij Masterclasses en workshops aan fotografen en Bodypainters.

 

Om een indruk te krijgen, bekijk de foto's van onze Masterclass >

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.