Cameleon airbrush UV Paint in the color Pink Flamingo is speciale SFX schmink voor de airbrush.
Geeft een perfecte dekking, heldere kleur en blijft lang zitten.
Cameleon Colorblock Purple Sea UV CB0047 (30gr) is een splitcake / rainbowcake voor het werken met de one stroke techniek. Ideaal voor schmink, face- en bodypaint. De paint heeft supermooie UV kleuren die ook mooi dekkend zijn zonder UV licht,...
Cameleon UV Colorblock Wow Factor, CB0049 (30gr) is een splitcake / rainbowcake voor het werken met de one stroke techniek. Ideaal voor schmink, face- en bodypaint.. De paint heeft supermooie UV kleuren die ook mooi dekkend zijn zonder UV licht,...
Cameleon Colorblock MINX UV-Neon, CB0034 (30gr) is een splitcake / rainbowcake voor het werken met de one stroke techniek. Ideaal voor schmink, face- en bodypaint. De paint heeft supermooie UV kleuren die ook mooi dekkend zijn zonder UV licht,...
Prachtig Cameleon Filbert penseel nr. 3 (Large) of kattentong met een kort houten handvat en synthetisch zwarte haren. Ideaal penseel voor het vervagen en door elkaar laten lopen van kleuren.
Deze Cameleon Angled Brush (nr 3 Large) is makkelijk voor one stroke technieken met de Cameleon Colorblocks. Je maakt er mooie golvende lijnen of V vormen mee. De angled haren zorgen voor een mooie scherpe lijn.
Deze Cameleon Angled Brush (nr 2 medium) is makkelijk voor one stroke technieken met de Cameleon Colorblocks. Je maakt er mooie golvende lijnen of V vormen mee. De angled haren zorgen voor een mooie scherpe lijn.
Cameleon Penseel Rond 6 is een prachtig penseel met een kort groen houten handvat. Het penseel heeft korte synthetische haren. Handig penseel voor het zetten van strakke lijnen en detailwerk.
Cameleon Penseel Rond 4 is een prachtig penseel met een kort groen houten handvat. Het penseel heeft korte synthetische haren. Handig penseel voor het zetten van strakke lijnen en detailwerk.
Cameleon Penseel Rond 2 is een prachtig penseel met een kort groen houten handvat. Het penseel heeft korte synthetische haren. Handig penseel voor het zetten van strakke lijnen, detailwerk en om bloemetjes mee te maken.
Cameleon POLKADOT - stippel penseel met een kort houten handvat en een zwarte harde foam top is ideaal om stippen te zetten. Maak het penseel licht vochtig en druk het in de schmink. Druk het vervolgens op de huid en je krijgt een perfecte ronde stip.
Cameleon Penseel Rond 0 is een prachtig penseel met een kort groen houten handvat. Het penseel heeft korte synthetische haren. Handig penseel voor het zetten van strakke lijnen en detailwerk.
Deze Cameleon Angled Brush (nr 1 Small) is makkelijk voor one stroke technieken met de Cameleon Colorblocks. Je maakt er mooie golvende lijnen of V vormen mee. De schuin afgesneden haren zorgen voor scherpe lijnen.
Dit mooie platte One-stroke penseel nummer 3 Big, 1 inch, heeft een mooi groen houten handvat en is gemaakt van synthetische haren. Ideaal voor het schminken / painten met Cameleon ColorBlocks.

Dit one stroke schminkpenseel is de breedste van de 3 plat
Dit mooie platte One-stroke penseel nummer 2 , heeft een mooi groen houten handvat en is gemaakt van synthetische haren. Ideaal voor het schminken / painten met Cameleon ColorBlocks.

Dit one stroke schminkpenseel is de breedste van de 3 platte penselen
Dit mooie platte One-stroke penseel nr 1 is de smalste van de 3 platte penselen van Cameleon. Ideaal voor schminken/painten met Cameleon ColorBlocks.

Dit one stroke schminkpenseel is de breedste van de 3 platte penselen van cameleon. Dit penseel besla
Om je schminkwerk een mooie ondergrond te geven of om kleuren goed te mengen zijn sponsjes onmisbaar voor iedereen die grimeert en/of schminkt.  We hebben van het merk Cameleon 2 verschillende sponsjes te koop voor diverse doeleinden, dit product betreft
Om je schminkwerk een mooie ondergrond te geven of om kleuren goed te mengen zijn sponsjes onmisbaar voor iedereen die grimeert en/of schminkt.  We hebben van het merk Cameleon 2 verschillende sponsjes te koop voor diverse doeleinden, dit product betreft
Cameleon is een heldere, duurzame, comfortabele en gemakkelijk te verwerken UV schmink op waterbasis met een goede dekking! In dit BIG ADULT UV palet zitten 6 kleuren: UV PINK, UV GREEN, UV WHITE, UV BLUE, UV YELLOW and UV ORANGE
Cameleon Colorblock YURI UV-Neon, CB045 (30gr) is een splitcake / rainbowcake voor het werken met de one stroke techniek. Ideaal voor schminken, face- en bodypainten. De paint heeft supermooie UV kleuren die ook mooi dekkend zijn zonder U...
Prachtig Cameleon Filbert penseel (nr. 2 medium) of kattentong met een kort houten handvast en syntetisch zwarte haren. Ideaal penseel voor het vervagen en door elkaar laten lopen van kleuren.
Prachtig Cameleon Filbert penseel of kattentong (nr 1 small) met een kort houten handvast en syntetisch zwarte haren. Ideaal penseel voor het vervagen en door elkaar laten lopen van kleuren.
Prachtig rond penseel met korte synthetische haren en een groen houten handvat van ca. 14 cm. dat comfortabel in de hand ligt. Mooi voor het zetten van strakke lijnen, detailwerk of om kleine figuurtjes zoals bloemetjes mee te maken.
Prachtig rond penseel met korte synthetische haren en een groen houten handvat van ca. 14 cm. dat comfortabel in de hand ligt. Mooi voor het zetten van strakke lijnen, detailwerk of om kleine figuurtjes zoals bloemetjes mee te maken.