Laat je poster/reclame extra goed opvallen in deze kliklijst met TL verlichting. Met deze A0 RVS lijst zorg je ervoor dat je poster niet alleen netjes blijft maar ook dat jouw (reclame)boodschap gezien wordt, zelfs in het donker!
EUROLITE LED ML-30 UV 7x1W INCL. IR is een UV LED-spot in multi-lens ontwerp met infrarood afstandsbediening. Inclusief dimmer en strobo effect.
Mini licht straaleffect met 6 x 3 W LED's: Uit elke lens komen stralen die een ronddraaiende beweging uitvoeren en bij elke basimpuls van bewegingsrichting veranderen. De kleurcombinaties wisselen voortdurend dankzij het interne programma met een ei...
LED flower met 6 lenzen, 6x 3W RGBAWP
Dit is weer een leuke effectlamp van Eurolite! Deze is niet RGB maar RGBAWP.
Dat wil zeggen dat hij 6 x 3 watt LED's gebruikt in de kleuren rood, groen, blauw, amber, wit en paars.
Mini beam effect met LED
Mooi instap model met een sterke 10 Watt LED die de dansvloer vult met de mooiste kleuren. De kracht van de LED is geweldig voor bars en discotheken e.d.
Hij heeft een automatische stand en een geluid gestuurde stand.
Dag of nacht, de boodschap is duidelijk. Gemakkelijk aan te sluiten, zeer felle opvallende LED's. Wordt met afstandbediening geleverd.

EUROLITE HKT-60 LIGHTNING STAR CLEAR

Sale
€99,95 €49,95
Unieke staande lamp met 18 verstelbare "armen" met daarin led lampjes die knipperen en verspringen van boven naar beneden en van links naar rechts.
Compacte decoratieve discolamp
Deze bol met 28 lenzen maakt 22 rondjes per minuut en vult daarmee een kleine ruimte (bar, woonkamer, dansvloer etc.) met een mooi stralen effect.
De Eurolite B-10 kunt u ophangen of neerzetten.
Eurolite LED FE-19 Flower Effect: Klassiek flower-effect met LED-techniek voor een scherpe prijs! De meerkleurige flower-stralen wisselen door de muziekgestuurde werking bij elke basimpuls van richting.
De Eurolite Plasma disc is een platte schijf die gebruik maakt van intelligente techologie, gecombineerd met micro electronica dat betoverend mooie blauwe lichtflitsen creëert, reagerend op aanraking, je stem of muziek.
De Eurolite Plasma disc is een platte schijf die gebruik maakt van intelligente techologie, gecombineerd met micro electronica dat betoverend mooie groene lichtflitsen creëert, reagerend op aanraking, je stem of muziek.
Heb je binnenkort een feestje en wil je geen saaie viltjes op tafel? Dan zijn deze mood lights de party-hit! Creëer een unieke sfeer tijdens je party`s door deze Led puck's te gebruiken. Beter dan die oude bierviltjes ! 
Deze discolamp is ideaal voor feestzalen, kleine discotheken of mobiele DJ's. Het cilinderhuis maakt 18 rotaties per minuut rond zijn eigen as. De led-lamp produceert heldere, intensieve kleuren en mooie stralen. Geschikt voor 1 x E-14-lamp met 4 LED's (b
Of het nu gaat om een sterrenhemel, vuurwerk of een uniek gordijn van licht, de decoratiemogelijkheden zijn eindeloos. Glasvezelkabels worden samengebundeld en op een verlichter bevestigd. Over de lengte van de vezels wordt licht doorgelaten om aan de uit
Vierkante, rood-oranje acryl staaf die reageert op UV licht - 1 m lang. Leuk als decoratie op een neon-party of blacklight feest of om te verwerken in een kunstwerk.
EUROLITE amber 12V high power oranje PRO LED-lamp met aluminium behuizing en montageplaat met 4 gaten voor bevestiging middels 4 zuignappen. Voor beurzen, outdoor evenementen, winkel raamdecoratie of Auto-Deco op het dashboard. Met programma's en geheugen
Dit signaal negeren? Onmogelijk. Indrukwekkende politieverlichting met stroboscoopeffect. 12V Aansluitklaar - gewoon de stekker in de sigarettenaansteker steken en klaar. Met bevestigingsriem voor de montage aan de achteruitkijkspiegel. 
Blauw politie zwaailicht 12V met strobe effect en magneten aan de onderkant. Aansluiten op de sigarettenaansteker en klaar!
Blauw politie zwaailicht met 12 V/21 W bajonet lamp. Aansluiten op de sigarettenaansteker en klaar! Met magneten aan de onderkant om te bevestigen. 
Rood politie zwaailicht met 12 V/21 W bajonet lamp. Aansluiten op de sigarettenaansteker en klaar! Met magneten aan de onderkant om te bevestigen. 
Groen politie zwaailicht met 12 V/21 W bajonet lamp. Aansluiten op de sigarettenaansteker en klaar! Met magneten aan de onderkant om te bevestigen. 
Deze disco bol met zes 1 W LED's in de kleuren rood, oranje, blauw, wit, groen, paars maakt 20 rotaties per minuut en vult daarmee een ruimte met een spectaculair beam effect.
Mooie complete lichtset met 4 quad-color 4-in-1 LED spots, 4 strobes, IR afstandbediening inclusief draagtas voor mobiel gebruik
Deze dichte rookvloeistof wordt vooral gebruikt op grotere feesten en bij discotheken. Met behulp van een stevige rookmachine worden dikke pluimen rook gecreëerd. Zeker als er veel rook wordt uitgestoten, zal het publiek geen hand voor ogen meer zien! Dit