Deze rookvloeistof voldoet aan de meest actuele en hoge veiligheidseisen: heeft een glycerine- en DEG-vrije samenstelling en is biologisch afbreekbaar volgens de OECD 301E / EEG, 84/449 C3.
Deze kant- en klare rookvloeistof van Eurolite heef....
Transparant UV armatuur compleet met lamp. Dit is een dubbel effect zoals ze dat noemen. Door de blacklight TL licht het armatuur en natuurlijk alles erom heen wat op UV licht reageert op. De lamp is er in drie kleuren.
Laat je poster/reclame extra goed opvallen in deze kliklijst met TL verlichting. Met deze A1 RVS lijst zorg je ervoor dat je poster niet alleen netjes blijft maar ook dat jouw (reclame)boodschap gezien wordt, zelfs in het donker!
Deze nieuwe rookvloeistof voldoet aan de meest actuele en hoge veiligheidseisen: heeft een glycerine- en DEG-vrije samenstelling en is biologisch afbreekbaar volgens de OECD 301E / EEG, 84/449 C3.
Deze kant- en klare rookvloeistof van Eurolite heef....

EUROLITE LED IP FL-100 UV COB

Sale
€479,00 €379,00
UV LED SCHIJNWERPER 100 WATT: Deze spatwaterdichte COB UV lamp is met 100 watt een hele krachtige lamp. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Door de weerbestendige behuizing ook in slechte weersomstandigheden te gebruiken. Door de COB LED een groo...
EUROLITE LED ML-30 UV 7x1W INCL. IR is een UV LED-spot in multi-lens ontwerp met infrarood afstandsbediening. Inclusief dimmer en strobo effect.
Eurolite UV tube 60 cm slimline uitvoering
De complete fixture is 60 cm lang, maar slechts 3 bij 6 cm dik. Hierdoor is het een ideale blacklight voor zowel vast als mobiel gebruik. De blacklights zijn met meerdere tegelijk perfect in een flightcase ...
5-in-1 EUROLITE LED-lamp met 5 lichteffecten / FUNCTIES
Geweldige nieuwe Led lamp: slechts één apparaat waarmee je een complete disco met lasers, flitsers, stralen en spiegelbol effecten creëert.
Mini beam effect met LED
Mooi instap model met een sterke 10 Watt LED die de dansvloer vult met de mooiste kleuren. De kracht van de LED is geweldig voor bars en discotheken e.d.
Hij heeft een automatische stand en een geluid gestuurde stand.
Zeer origineel en opvallend.
UV LED Floodlight. Deze spatwaterdichte COB UV lamp is wat ons betreft de opvolger van de 400 watt floodlight. Deze lamp met de afmetingen van een bouwlamp geeft een verrassend goed effect.
Deze spatwaterdichte COB UV lamp is wat ons betreft de opvolger van de 105 watt floodlight. Deze lamp met de afmetingen van een bouwlamp geeft een verrassend goed blacklight effect.
Mooie compacte PAR-64 LED spot.
Voorzien van 183 x 10 mm leds een opvallende spot. Deze lamp kan zowel zelfstandig werken of in een DMX omgeving. DMX-512 controlle is mogelijk vanaf elke dmx-controller (5 kanalen)
Compacte decoratieve discolamp
Deze bol met 28 lenzen maakt 22 rondjes per minuut en vult daarmee een kleine ruimte (bar, woonkamer, dansvloer etc.) met een mooi stralen effect.
De Eurolite B-10 kunt u ophangen of neerzetten.
Tijd voor een feestje met de Eurolite LED PARTY UV spot! Deze kleine maar krachtige UV LED spot met 25W COB lamp is zowel los te gebruiken als aan te sluiten op een DMX controller.
De Eurolite Plasma disc is een platte schijf die gebruik maakt van intelligente techologie, gecombineerd met micro electronica dat betoverend mooie blauwe lichtflitsen creëert, reagerend op aanraking, je stem of muziek.
De Eurolite Plasma disc is een platte schijf die gebruik maakt van intelligente techologie, gecombineerd met micro electronica dat betoverend mooie groene lichtflitsen creëert, reagerend op aanraking, je stem of muziek.
Heb je binnenkort een feestje en wil je geen saaie viltjes op tafel? Dan zijn deze mood lights de party-hit! Creëer een unieke sfeer tijdens je party`s door deze Led puck's te gebruiken. Beter dan die oude bierviltjes ! 
Deze discolamp is ideaal voor feestzalen, kleine discotheken of mobiele DJ's. Het cilinderhuis maakt 18 rotaties per minuut rond zijn eigen as. De led-lamp produceert heldere, intensieve kleuren en mooie stralen. Geschikt voor 1 x E-14-lamp met 4 LED's (b
Of het nu gaat om een sterrenhemel, vuurwerk of een uniek gordijn van licht, de decoratiemogelijkheden zijn eindeloos. Glasvezelkabels worden samengebundeld en op een verlichter bevestigd. Over de lengte van de vezels wordt licht doorgelaten om aan de uit
Vierkante, rood-oranje acryl staaf die reageert op UV licht - 1 m lang. Leuk als decoratie op een neon-party of blacklight feest of om te verwerken in een kunstwerk.
EUROLITE amber 12V high power oranje PRO LED-lamp met aluminium behuizing en montageplaat met 4 gaten voor bevestiging middels 4 zuignappen. Voor beurzen, outdoor evenementen, winkel raamdecoratie of Auto-Deco op het dashboard. Met programma's en geheugen
Dit signaal negeren? Onmogelijk. Indrukwekkende politieverlichting met stroboscoopeffect. 12V Aansluitklaar - gewoon de stekker in de sigarettenaansteker steken en klaar. Met bevestigingsriem voor de montage aan de achteruitkijkspiegel. 
Oranje politie zwaailicht met 12 V/21 W bajonet lamp. Aansluiten op de sigarettenaansteker en klaar! Met magneten aan de onderkant om te bevestigen.