Laat je poster/reclame extra goed opvallen in deze kliklijst met TL verlichting. Met deze A0 RVS lijst zorg je ervoor dat je poster niet alleen netjes blijft maar ook dat jouw (reclame)boodschap gezien wordt, zelfs in het donker!
Deze rookvloeistof voldoet aan de meest actuele en hoge veiligheidseisen: heeft een glycerine- en DEG-vrije samenstelling en is biologisch afbreekbaar volgens de OECD 301E / EEG, 84/449 C3.
Deze kant- en klare rookvloeistof van Eurolite heef....
EUROLITE LED ML-30 UV 7x1W INCL. IR is een UV LED-spot in multi-lens ontwerp met infrarood afstandsbediening. Inclusief dimmer en strobo effect.
Mini beam effect met LED
Mooi instap model met een sterke 10 Watt LED die de dansvloer vult met de mooiste kleuren. De kracht van de LED is geweldig voor bars en discotheken e.d.
Hij heeft een automatische stand en een geluid gestuurde stand.
Compacte decoratieve discolamp
Deze bol met 28 lenzen maakt 22 rondjes per minuut en vult daarmee een kleine ruimte (bar, woonkamer, dansvloer etc.) met een mooi stralen effect.
De Eurolite B-10 kunt u ophangen of neerzetten.
Mini licht straaleffect met 6 x 3 W LED's: Uit elke lens komen stralen die een ronddraaiende beweging uitvoeren en bij elke basimpuls van bewegingsrichting veranderen. De kleurcombinaties wisselen voortdurend dankzij het interne programma met een ei...
Eurolite UV tube 60 cm slimline uitvoering
De complete fixture is 60 cm lang, maar slechts 3 bij 6 cm dik. Hierdoor is het een ideale blacklight voor zowel vast als mobiel gebruik. De blacklights zijn met meerdere tegelijk perfect in een flightcase ...
5-in-1 EUROLITE LED-lamp met 5 lichteffecten / FUNCTIES
Geweldige nieuwe Led lamp: slechts één apparaat waarmee je een complete disco met lasers, flitsers, stralen en spiegelbol effecten creëert.
LED flower met 6 lenzen, 6x 3W RGBAWP
Dit is weer een leuke effectlamp van Eurolite! Deze is niet RGB maar RGBAWP.
Dat wil zeggen dat hij 6 x 3 watt LED's gebruikt in de kleuren rood, groen, blauw, amber, wit en paars.
UV LED Floodlight, krachtige UV lamp van Eurolite.
Mooi kleur beeld, IP65 dus buiten te gebruiken.
Sterke lamp voor vele toepassingen waar veel blacklight nodig is.
Dag of nacht, de boodschap is duidelijk. Gemakkelijk aan te sluiten, zeer felle opvallende LED's. Wordt met afstandbediening geleverd.
UV LED Floodlight. Deze spatwaterdichte COB UV lamp is wat ons betreft de opvolger van de 400 watt floodlight. Deze lamp met de afmetingen van een bouwlamp geeft een verrassend goed effect.
Deze spatwaterdichte COB UV lamp is wat ons betreft de opvolger van de 105 watt floodlight. Deze lamp met de afmetingen van een bouwlamp geeft een verrassend goed blacklight effect.
Transparant UV armatuur compleet met lamp. Dit is een dubbel effect zoals ze dat noemen. Door de blacklight TL licht het armatuur en natuurlijk alles erom heen wat op UV licht reageert op. De lamp is er in drie kleuren.
Mooie compacte PAR-64 LED spot.
Voorzien van 183 x 10 mm leds een opvallende spot. Deze lamp kan zowel zelfstandig werken of in een DMX omgeving. DMX-512 controlle is mogelijk vanaf elke dmx-controller (5 kanalen)

EUROLITE HKT-60 LIGHTNING STAR CLEAR

Sale
€99,95 €49,95
Unieke staande lamp met 18 verstelbare "armen" met daarin led lampjes die knipperen en verspringen van boven naar beneden en van links naar rechts.
Eurolite LED FE-19 Flower Effect: Klassiek flower-effect met LED-techniek voor een scherpe prijs! De meerkleurige flower-stralen wisselen door de muziekgestuurde werking bij elke basimpuls van richting.
Tijd voor een feestje met de Eurolite LED PARTY UV spot! Deze kleine maar krachtige UV LED spot met 30W COB lamp is zowel los te gebruiken als aan te sluiten op een DMX controller.
De Eurolite Plasma disc is een platte schijf die gebruik maakt van intelligente techologie, gecombineerd met micro electronica dat betoverend mooie blauwe lichtflitsen creëert, reagerend op aanraking, je stem of muziek.
De Eurolite Plasma disc is een platte schijf die gebruik maakt van intelligente techologie, gecombineerd met micro electronica dat betoverend mooie groene lichtflitsen creëert, reagerend op aanraking, je stem of muziek.
Heb je binnenkort een feestje en wil je geen saaie viltjes op tafel? Dan zijn deze mood lights de party-hit! Creëer een unieke sfeer tijdens je party`s door deze Led puck's te gebruiken. Beter dan die oude bierviltjes ! 
Deze discolamp is ideaal voor feestzalen, kleine discotheken of mobiele DJ's. Het cilinderhuis maakt 18 rotaties per minuut rond zijn eigen as. De led-lamp produceert heldere, intensieve kleuren en mooie stralen. Geschikt voor 1 x E-14-lamp met 4 LED's (b
Of het nu gaat om een sterrenhemel, vuurwerk of een uniek gordijn van licht, de decoratiemogelijkheden zijn eindeloos. Glasvezelkabels worden samengebundeld en op een verlichter bevestigd. Over de lengte van de vezels wordt licht doorgelaten om aan de uit
Vierkante, rood-oranje acryl staaf die reageert op UV licht - 1 m lang. Leuk als decoratie op een neon-party of blacklight feest of om te verwerken in een kunstwerk.