Knoopcel 5 delig CR2430 van Grundig. Veel gebruikt in onze electronica gadgets.
deze CR2430 Lithium batterij heeft 280 mAh.
De welbekende gehoorapparaat batterijen.
in handige 6 stuks verpakking heeft u ze altijd bij de hand.
De A312/PR41 is 1.4 volt
Tover je toiletpot om tot nachtlampje in het kleinste kamertje van het huis! Dit led lampje voor de toiletpot heeft een bewegingssensor waardoor hij automatisch aangaat en van kleur verandert in 8 verschillende led kleuren.
Deze oortelefoon met ingebouwde microfoon is ideaal voor mensen die aan het sporten zijn en meestal onderweg naar muziek luisteren. De oordopjes en de kabel geven knipperend blauw LED licht. Extra veilig in het donker. Compatibel met alle typen smartphone
Met deze nachtlamp vind je altijd je weg in het donker. Door de geïntegreerde schemersensor schakelt het nachtlicht automatisch in en uit wanneer het licht verandert. Doordat het lampje een opening voor een stekker biedt, hoef je geen extra plek op je sto
Dit GRUNDIG nachtlampje licht op zodra de lichtsensor opmerkt dat het donker wordt. Zuinig LED lampje ingebouwd. Afmetingen: ca. 9 x 6,5 x 3 cm. Past in ieder stopcontact.
Grundig LED lamp met bewegingssensor. Lamp met 3 LED's en PIR lichtsensor. Detecteert bewegingen. Werkungsbereik van de sensor: 2-3 meter. Inclusief muurhouderbevestigingsmateriaal en magneten.
Deze bewegingslamp van Grundig heeft een sterke 6-Leds verlichting, die geactiveerd wordt door de bewegingssensor. Deze nachtlamp met bewegingsmelder werkt op batterijen en is daardoor overal gemakkelijk op te hangen.
Deze verlichtingsset bestaat uit 6 ronde push-spots en een afstandsbediening met aan/uit, timer en dimfunctie. Ideaal om te gebruiken in kledingkasten of bijvoorbeeld op planken om zaken mooi uit te lichten of gewoon te gebruiken als verlichting.
Handig bijvoorbeeld voor montage in een donkere kast, werkend op batterijen. Met afstandsbediening en dimfunctie. De lamp heeft een 180 graden roteerbare lichtstrip en is eenvoudig op te hangen.
GRUNDIG LR03 BATTERIES - AAA - 12 PCS (PENLITE) - Veel gebruikt in onze electronica gadgets, zaklampen, fotocamera's etc. De batterijen zijn niet oplaadbaar.
GRUNDIG LR6 BATTERIES - AA - 12 PCS (PENLITE) - Veel gebruikt in onze electronica gadgets, zaklampen, fotocamera's etc. De batterijen zijn niet oplaadbaar.
Superhandig nachtlampje dat in ieder stopcontact past. Het LED lampje is energiebesparend geeft voldoende (wit) licht om wel wat in de kamer te zien, maar het licht stoort niet. Ideaal voor iedere baby- en kinderkamer maar ook heel handig als nachtla...
De Led Smartlight met magneetswitch is de ideale oplossing voor verlichting in keukenkasten, kledingkast, boekenkast of lades. Door middel van een afstandsbediening kun je het lampje zelf aan en uitzetten wanneer je dat wil.
Oplaadbare LED veiligheidslamp en zaklamp met een draadloze inductielader. Ideaal als noodverlichting thuis, maar ook als nachtlamp voor de kinderkamer dankzij de ingebouwde sensor.
Deze super handige draadloze lamp is een nachtlampje en een zaklamp in 1. Dit nachtlampje stop je in een stopcontact en gaat aan wanneer er iemand in de buurt is. Ook kun je het lampje uit de houder halen om te gebruiken als zaklamp met een aan en u...
Grundig LED-sensorlamp met stekker. Set van 2 stuks. Iedere lamp bevat 1 LED. Geen gedoe met uit/aanzetten. Deze LED (nacht)-lamp gaat automatisch aan in het donker en gaat automatisch uit als het weer licht wordt.
Multifunctionele led lamp met 35 LED, te gebruiken als zaklamp, werklamp en als waarschuwingslicht met rood knipperlicht. De achterkant van de lamp is voorzien van een sterke magneet, en is daardoor stevig te bevestigen aan een metalen oppervlak.
Deze RVS solar power LED tuinlamp op zonne-energie heeft een hoogte van 90 cm, wordt geleverd incl. grondpin en blijft ongeveer 6 tot 8 uur branden als hij volledig is opgeladen. Voor in je tuin of op je balkon, maar ook leuk en praktisch om mee te n...
Met deze Solar LED thermometer van Grundig ben je altijd op de hoogte van de buitentemperatuur. De lamp heeft aan de onderkant een grondpen (tuinprikker), dus je zet hem makkelijk in de grond of plantenbak. De lamp werkt op zonne-energie. Dus ook als...
Deze RVS solar power LED tuinlamp op zonne-energie heeft een hoogte van 56 cm, wordt geleverd incl. grondpin en blijft ongeveer 6 tot 8 uur branden als hij volledig is opgeladen. Voor in je tuin of op je balkon, maar ook leuk en praktisch om mee te n...
Handig bijvoorbeeld voor montage in een donkere kast werkend op batterijen. Als de kast geopend wordt, gaat DE LAMP automatisch branden. Wordt de kast gesloten, dan gaat het licht vanzelf weer uit. Energiebesparend dus!
Deze bewegingslamp van Grundig heeft een sterke 8-Leds verlichting, die geactiveerd wordt door de bewegingssensor. Deze nachtlamp met bewegingsmelder werkt op batterijen en is daardoor overal gemakkelijk op te hangen.
Knoopcel 5 delig CR2025 van Grundig. Veel gebruikt in onze electronica gadgets.
Glow Specialist levert binnen 1 a 2 werkdagen.