Dit voorlicht van Dunlop heeft drie led lampen en twee verschillende functies. Je kunt het licht continu laten branden of laten knipperen. Hij is spatwaterdicht en voorzien van een handige bevestigingsbeugel. De lamp is voorzien van een aan-/uitknop.
Handige en veelzijdige led lamp met 2 SMD LED en 1 COB. Te gebruiken als zaklamp met de 2 SMD LED`s aan de voorkant, of als werklamp dankzij de sterke en heldere COB van de hoofdlamp. Met geïntegreerde magneet, een uitschuifbare magneetantenne en opvouwba
Glazen design waterkoker met temperatuurregeling en LED verlichting van Dunlop, een absolute eyecatcher voor in de keuken met een inhoud van maar liefst 1,7 liter!
Deze veiligheidsarmband zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent in het verkeer. Je plaatst de band makkelijk om je arm of been. Hij geeft een helder licht en vanwege het lichte gewicht zul je er geen last van hebben tijdens het sporten. Hij is waterbesten
Dit hoofdlampje van 1 Watt heeft 3 lichtfuncties: volledig helder / half licht - stroboscoop en is voorzien van een verstelbare hoofdband en werkt op 3 AAA batterijen. Het artikel wordt assorti geleverd. Het is dus een verrassing welke kleur je krijgt.