Lichteffect lamp 'Christmas': schroef de lamp eenvoudig in een staande of hangende lamp, zet hem aan en geniet direct van een unieke lichtshow met kleurrijke kerstfeestfiguren.
De nieuwe lichteffect lamp 'LOVE': zet hem aan en geniet direct van een romantische sfeer met heldere kleuren in uw kamer. Het is een energiebesparende LED-lamp die een unieke lichtshow met witte en lila harten creëert.
Omnilux LED BC-1 E27 Beam Effect. Roterende discolamp met rode, groene en blauwe LED. Geweldig caleidoscopisch effect in eenvoudig ontwerp. Deze 3,4 watt verbruikende LED lamp maakt 7 rondjes per minuut en is echt de meest voordelige oplossingen..
Al is het niet meer nieuw, "blacklight" fascineert nog steeds: wit textiel en witte voorwerpen en UV-actief materiaal lichten fel op in het donker. Met deze Omnilux 15W lamp, kun je elke E27 lamp omtoveren in een energiebesparende LED UV / Blacklight lamp
Omnilux lampje met realistisch flikkerend vlameffect en zorgt daardoor voor een mooie sfeer. Deze lamp is bijzonder geschikt in kroonluchters en natuurlijk ook in lantaarns. Is voorzien van E14 schroeffitting.
Ideaal UV spotje om objecten of bepaalde hoeken te accentueren met UV licht met ontelbare toepassingsmogelijkheden. Met GU-10 fitting en 3W LED.
Omnilux LED BC-1 E27 Beam Effect. Roterende discolamp met witte LED. Geweldig caleidoscopisch effect in eenvoudig ontwerp. Deze 5 watt verbruikende LED lamp maakt 10 rondjes per minuut en zorgt voor een magisch lichteffect
LED Lichteffect lamp 'WINTER': schroef de lamp eenvoudig in een staande of hangende lamp, zet hem aan en geniet direct van een unieke lichtshow met witte sneeuwvlokken en ijskristalfiguren.
Onze nieuwe lichteffect lamp 'HALLOWEEN': schroef de lamp eenvoudig in een staande of hangende lamp, zet hem aan en geniet direct van een een unieke lichtshow met enge halloween figuren.
Onze nieuwe lichteffect lamp 'SPRING': zet hem aan en geniet direct van een lentesfeer met heldere kleuren in uw kamer. Het is een energiebesparende LED-lamp die een unieke lichtshow met witte en blauwe vlinders creëert.
Omnilux GU10 230V 60 LED UV active: Ontelbare toepassingsmogelijkheden. Het Blacklight effect doet witte objecten, textiel en fluoriscerend materiaal fel oplichten in het donker.