GLOW IN THE DARK SLEUTELGAT STICKER - SET VAN 3

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 4,95 Incl. btw
Artikelnummer:
GDOV-014
SKU code:
GDOV-014

Glow in the dark stickers voor over/om het sleutelgat van je deur

Eén fotoluminescerende sticker met twee opties: Slotrand / Schakelaar

Deze handige stickers lichten op in het donker. Hierdoor zie je snel waar je moet zijn. Je kunt de fluorescerende stickers op de slotrand rondom de cilinder van jouw buitendeur plakken. Hierdoor kun je het sleutelgat goed zien en met gemak jouw sleutel erin steken. Je kunt met deze 'Glow in the dark' sticker ook een lichtschakelaar verlichten. Daardoor vind je snel het lichtknopje.

Ideaal in de donkere wintermaanden, als je thuiskomt in een onverlicht huis. Je woning wordt zo veiliger en je beweegt je ’s nachts zelfverzekerder door het huis.

Een stickervel bevat 3 stickers voor lichtschakelaars en (Europrofiel) cilindersloten. Je kunt zowel de omtrek/rand als het gevulde vlak gebruiken. De sticker laadt in (dag)licht of kunstlicht op en geeft in het donker licht af. Geen UV lamp nodig. Deze zelfklevende vinyl van FH products heeft een fotoluminescentiewaarde van 200 mcd.

Hoe donkerder de ruimte, hoe beter de stickers zichtbaar zijn. Het lichtgevende proces start zodra het licht wordt gedoofd en neemt langzaam af.

Productdetails

  • Stickervel met 3 stickers voor lichtschakelaars en (europrofiel) cilindersloten
  • Kleur: groen
  • Laadt overdag op en geeft 's nachts licht
  • Comfort verhogend en ideaal voor slecht-zienden
  • Allerhoogste 'glow in the dark' kwaliteit (fotoluminescentiewaarde van 200 mcd)

 

WERKING GLOW IN THE DARK

Een andere naam voor Glow in the dark is Fosforescentie of fluorescentie. Het komt er simpel gezegd op neer dat het product het licht absorbeert en het in het donker weer afgeeft. Dit kan met fosfor, maar ook met nieuwere chemische verbindingen. Het moet zeer donker zijn om een goed effect te krijgen. Indien het niet goed donker is, zal glow in the dark niet oplichten. De gloeitijd is afhankelijk van de werkbare stof in het materiaal en van de hoeveelheid licht dat er door het product is opgeslagen. Dit kan variëren van een paar minuten tot een paar uur. Voor een goed effect dient de kamer helemaal donker te zijn.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen