Alles op voorraad - Levertijd - verzending 3 mei
Ruilen binnen 14 dagen, niet goed geld terug.
Verzendkosten € 5,95 - Gratis verzending > € 100,- (NL)
Klantenbeoordeling 9.1 , - Prijzen zijn incl. BTW
9.1
Donkere dagen wintertijd perfect voor Glow sport

Donkere dagen wintertijd perfect voor Glow sport

0 reactie minuten lezen
November tot en met maart zijn perfecte maanden voor het beoefenen van Glow sport omdat het vroeg donker wordt en de nachten lang zijn. De aanvragen voor o.a. Glow Tennis stromen binnen.

De maand oktober is bijna ten einde en de wintertijd gaat dit weekend in. In de wintermaanden wordt het vroeg donker en zijn de nachten lang. Dit maakt dat november tot en met maart de perfecte maanden zijn voor het beoefenen van Glow Sport; sporten in het donker waarbij de baan en spelers oplichten door middel van UV lampen (blacklight) en UV producten. Binnen in een zaal is het natuurlijk eenvoudig om de ruimte donker te maken, maar voor buitensporten is het wel handig als de zon vroeg onder gaat en de wedstrijd op tijd kan starten, zeker wanneer het voor de jeugd is.

Al vele jaren leveren we producten voor uiteenlopende glow sporten, maar we merken dat de populariteit de laatste jaren sterk toeneemt en dat er steeds meer sporten bij komen die in de Blacklight variant gespeeld worden. Waar het vooral begon met tennis, (mini)golf en bowlen krijgen we tegenwoordig ook veel aanvragen van verenigingen die een padel-, volleybal-, korfbal-, badminton-, boks- of yoga- evenement in Glow thema willen organiseren. 

Daarnaast zien we dat recreatieve bedrijven als trampolineparken, klimhallen, zwembaden, lasergamehallen, indoor speelparadijzen en escape rooms steeds vaker een Glow evenement plannen. Het leukste is dat bijna elke sport of evenement bij blacklight te beoefenen is en dat je het kunt aankleden zoals je zelf wil. Een vereiste is natuurlijk wel dat je voldoende UV lampen hebt, dat je neon producten hebt die oplichten bij deze lampen en dat de omgeving goed donker is. Gelukkig bestaan er inmiddels sterke, energiezuinige LED UV lampen die er ook in een weerbestendige variant zijn. Dus ook met wat regen kan je event gewoon doorgaan. 

Voor mee informatie over Glow sport en de benodigde producten kijk je op Sportactiviteiten bij blacklight of lees je onze eerder geschreven blogs over Glow in the dark tennis of Glow Korfbal.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een gratis offerte bel of mail je naar 0529-711001 of [email protected]. Of laat hieronder een reactie achter.